Sephora Green Tea Moisturising Gelee

Горещите летни дни са неотдавна вече тук, а какво по-добро нещо от това е да използвам сезона и да подложа на тест малко по-различен продукт за лице. Въщност по-различен не е точното определение, но пък е различен за мен. Свикнала съм да използвам добре хидратиращи кремове за лице, тъй като кожата ми е доста суха на места. За съжаление обаче в други зони пък се омазнява, не безкрайно много, но пък неприятно. След гел бустера от Vichy, чието ревю можете да откриете ЕТО ТУК , реших да изпробвам хидратиращото желе от Sephora.



Това на което аз се спрях е желето с зелен чай, което се предполага че трябва да хидратира и матира кожата ми в горещите дни. Мисля че има още 3 различни вида / 2 от тях са под формата на крем, а този с нар е отново под формата на желе/ , но сметнах че това ще бъде най-успокояващо и тонизиращо за летния сезон. 

И наистина е така, не останах никак разочарована. Желето хидратира добре, в най-сухия участък от лицето /под скулите/ нанасям по 2 слоя от него, но пък като цяло добре хидратира, леко е и според мен е изключително подходящо за дами с мазна кожа или комбинирана кожа.

При нанасяне има прияте охлаждащ ефект, а аромата му ми е много приятен, мирише ми на свежо, зелено и лятно.



В една кутийка се крият 55мл продукт, базиран на водна основа. Всеки един от тези 55мл спокойно можете да използвате като база и да нанасяте и под грима си. Така лицето ви няма да се утежнява допълнително и ще забавите максимално омазняването през деня. 

Използвали ли сте подобни гел продукти през лятото?
Не ги ли намирате за доста по-леки и приятни за употреба през този сезон?

Състав: Green Tea: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Acrylates Copolymer, Silica, Phenoxyethanol, Lecithin, Lens Esculenta Seed Extract (Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract), Parfum (Fragrance), 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Glycerin, Disodium Edta, Diethylhexyl Syringylidene Malonate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Limonene, Ethylhexylglycerin, Linalool, Citral, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Ci 19140 (Yellow 5), Ci 42090 (Blue 1).



а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари

  1. Невероятни сте! Страхотна публикация! Браво на авторът! Поздрави и успех с развитието на този блог!
    Дигитална агенция Висео

    Дигитален маркетинг

    Един Клик



    С пожелание за успешно развитие на проекта!
    Дамско издание Iwomanbox.com

    Интернет магазини

    Deva.bg
    електронно издание за модерната жена

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар