Гел - бустер Mineral 89 от Vichy

Наскоро случайно ми попадна снимка на една блогърка, която се отнасяше за продукти свързани с грижа за кожата. Mineral 89 от Vichy бе един от тях. Така или иначе имах нужда от нов серум за лице и реших да пробвам именно този. Забавих се малко с ревюто на продукта, но исках да го тествам в малко по-продължителен период от време.




Името му не е случайно, защото Vichy, за пръв път са концентрирали 89% термална минерализираща вода в серума. По този начим можем да предпазим кожата си от вредните външни влияния, замърсявания и да я хидратитраме малко повече особено през зимните месеци.
Препоръката от стана на Vichy e гелчето да се ползва сутрин. Аз обаче обичам да го използвам като първа грижа за кожата, не само сутрин, но и вечер. След като почистя и измия добре лицето си нанасям от гел-бустера. Две помпички са достатъчни за да хидратираме добре. Разнасям с леки масажни движения и изчаквам да попие напълно. Чак тогава нанасям и допълнителната хидратираща грижа. Според мен особено през зимния сезон, нози продукт сам по себе си не е достатъчен и е необходима и допълнителна хидратация. Моята кожа , смея да твърдя, е доста дехидратирана. Особено през зимния сезон имам сериозна нужда от хидратация. Така направената комбинация обаче влияе много добре върху кожата ми и ми гарантира свеж вид през целия ден.




Самия продукт е поставен в стъклено шишенце с попмпичка. Именно тя прави употребата му още по-лесна и удобна, а в самото шишенце, място намират 50мл от продукта.
Цената която аз платих за него беше 36-37лв. На места обаче може да го намерите и около 41-42 лв.

За сега съм приятно изненадана и кожата ми го понася доста добре. Доста често имам и прояви на дерматит, а за сега гелчето ми влияе стахотно и добре хидратира и зоните със сухи участъци.
Пробвали ли сте го и ако да какви са вашите впечатления?


а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари