It's skin - из серията корейски съкровища!

 Не знам за вас, но аз имам чуството че винаги съм в търсене на перфектния серум, перфектния крем, обобщено - перфектния продукт. Да, но за кожата ми той всеки месец може да е различен! Сякаш едни спират да действат, а други пък чисто по женски ни омръзват, е разбира се има и онези продукти които са all time favourite, но те са рядкост. 

Днес, а и надявам се в бъдеще да успявам да споделям и за корейската козметика която активно навлияза на нашия пазар. 

Темата днес е за корейската марка - It's Skin. Предполагам много от вас са чували за това колко е добра корейската козметика, как всички те изглеждат на 20 години, въпреки че може да са над 50 и т.н. За съжаление всичко това не зависи само от козметиката, а от гена, начина им на живот, култура, храна и прочие. Все пак е добре да се опитам да разнищя защо са уж толкова успешни в продуктите си свързани с грижа за кожата. 



Днес обръщам внимание на серума за лице It'S SKIN Power 10 Formula CO effector

  • Високо ефективен серум който освежава кожата. 
  • Фито колагена предпазва и предотвратява ефекта на преждевременното стареене.
  • Супер хидратиращо стедство което предотбратява сухотата и "сивотата" на кожата.
  • Създава нежен воал върху кожата ни за дълготрайна хидратация и жизненост.
  • Прониква дълбоко за здравословен блясък

Работейки ефективно за регулиране на намалените нива на колаген, серума ни гарантира че кожата остава сияйна и добре хидратирана. Бързоабсорбиращата се лека формула включва в себе си комбинация от съставки, които работят освен за хидратация и за добра еластичност и за повишаване на нивата на колаген в кожата. Така запазваме младежкия вид на кожата си за по-дълго.

Фито колагена подобрява стегнатостта и еластичността на кожата.

Първа стъпка в грижата за кожата след добро почистване с подходящи продукти. Важно е след нанасяне да изчакате 1-2 минути за да може серума да попие в кожата и след това да нанесете използваната от вас хидратация.

В интерес на истината има много противоречиви мнения относно колагена. Много специалисти  и експерти в областа смятат, че молекулата на колагена е твърде голяма за да "влезе" и попие в кожата. Така тя всъщност остава на повърхността, но това задължително не значи нещо лошо. Така предпазва и добре хидратира лицето ни . Просто не съм сигурна, че ще успеем да извлечем максимума от продукта, така както пише в описанието му. 



Като цяло е наистина приятен хидратиращ продукт и след нанасянето му кожата ми се чуства "облекчена", няма го това неприятно подръпване и сухота. 

Друг е въпроса, че няма как да разчитаме на серума като силен antiage продукт, тъй като той е доста слаб за да ни направи мигновено по-млади и да заглади всички бръчки. Освент това не трябва да забравяме, че за да се грижим успешно за кожата ни е важно да има постоянство и упоритост от наша страна. Определено обаче е една добра алтернатива за добра хидратация и подхранване, особено за дами които тепърва мислят да започнат да се грижат за кожата си в насока antiage. Малко вероятно е да подразни кожата ви и е приятен за употреба. 



INGREDIENTS: Water, Hydrolyzed Extensin, Butylene Glycol, Glycerin, Polyglutamic Acid, Dipropylene Glycol, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Carbomer, Ethyl Hexanediol, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ppg-26-Buteth-26, Disodium Edta, Fragrance, Tocopheryl Acetate


а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари