Ново от Urban Decay - Naked Cherry

Въпреки че ако се поразровя из гримовете си ще намеря еквиваленти на доста от цветовете в Naked Cherry, просто нямаше как да я подмина. Видях я на едно летище, случайно, тепърва я очаквахме в България, но беше любов от пръв поглед. Ето така се сдобих с палитра номер 6 от колекцията Naded на Urban Decay.





Опаковката: класическата за серията палитра, голямо голедало, 12 цвята и бонус - готина fluffy четка. Марката за пореден път не е изневерила на себе си.

Продукта: перлени, матови , с повече блясък..има от всичко. На пръв поглед сякаш всички нюанси са в розовата гама /боровинка, слива, ягода/, но когато тръгнем да ги нанасяме, виждаме че доста от тях клонят към кафеникаво с различни отенъци на розово или боровинка. Интересно обаче е защо от бранда не са включили поне един истински цвят на череша. Червеникави нюански изцяло липсват. Цветовете с метални отблясъци стоят страхотно и при нанасяне с леко навлажнена четка. Така още повече подсилваме красотата им. Всички цветове обаче се нанасят и блендират с лекота.



Цената: определено не е нещо с което ще ви изненадам, варира около 100 лв. Вече е налична в нашата Sephora, така че всеки желаещ да я пробва там има тестери с които можете да прецените дали си заслужава да я добавите в колекцията си или не!


Суочовете от палитрата са нанесени с пръсти и без основа за грим, директно върху кожата.

Ревюта на предходните палитри можете да откриете тук -->
Urban Decay Naked
Urban Decay Naked 2
Urban Decay Naked 3
Urban Decay Naked Smoky
Urban Decay Naked Heat

Ако сте пробвали Cherry или някоя от предходните палитри ще се радвам да споделите какво мислите! Повече от мен можете да откриете на: 

а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари