Urban Decay Naked HEAT

Ето го и новото бижу от марката Urban Decay. Tяхната Naked Heat палитра. Наситена с прекрасни есенни цветове, тя е перфектно попълнение за новия сезон. Използвайки я можем да блеснем с много различни визии в красиви земни тонове. Според мен е must have този сезон, тъй като неутралния грим в една гама напоследък сякаш става доста актуален. Това е палитра номер 5 от серията Naked на марката. Линкове към ревютата на останалите 4 можете да видите в края на поста.




Опаковката: тук марката отново е заложила на подобна опаковка като тази на Naked Smoky. Изработена от пластмаса в същите тонове в каквито са цветовете в нея. Както по традиция от вътрешната страна на капака има голямо огледало, а срещу него са разположени 12-те на брой цвята и двустранна четка за нанасяне.

Продукта:  цветовете - сред тях има както перлени, така и матови. От по-светли към по-тъмни, с тях можем да сътворим както семпла, така и вечерна визия..всичко зависи от нас и нашите предпочитания. Самите цветове се нанасят и преливат много лесно, независимо дали ще използвате четка или просто пръсти. Ако пък решите да използвате четката в палитрата, мисля че тя също би ви свършила също чудесна работа. От едната си страна е по-плоска, подходяща за нанасяне на продукта, а в другия си край е по-заоблена и с по-дълъг косъм. В тази си част е по-добра за блендиране и преливане на цветовете. Тук определено не бих могла да избера любими цветове, мисля че ще имам много любимци.



Цената: от известно време марката вече се предлага и на нашия пазар, което я прави доста по-достъпна. Можете да намерите продуктите на Urban Decay в Sephora. Цената на палитрата е 100 лв, както по традиция имаме 12 цвята и всеки един от тях е по 1,3 гр.
Суочовете са нанесени с пръсти и без основа за грим. Enjoy!


Urban Decay Naked
Urban Decay Naked 2
Urban Decay Naked 3
Urban Decay Naked Smoky
а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари