L.A.Girl Pro Conceal review

Днес приятели, ви споделям за коректорите на L.A. Girl - pro conceal. За тези които вече са гледали видео ревюто включващо стиковете за контур /тук/ и тези коректори, този пост няма да е нещо ново. За тези обаче които са пропуснали, днес ще ви запозная с тези страхооотни, страхотни продукти. От доста време им се чудих, бях скептична наистина..признавам, но колкото повече ги използвам, толкова повече ми допадат. 






Опаковката: всеки един от коректорите е поставен в тубичка и което е по-чудесното е че тубичката завършва с малка четчица. Именно тя улеснява много и нанасянето на самия продукт, а за да я предпазим добре, капачката е с винт, така че инцидентите определено се свеждат до минимум.  Всяка тубичка съдържа 8 грама продукт /напълно достатъчно за доста време/.



Продукта: когато правих видео ревюто за продуктите /него ще можете да намерите в края на поста/ притежавах 6 цвята от коректорите, веднага след това поръчах още два цвята които по време на първата ми поръчка не бяха налични. Така днес ще ви покажа суочове на 8 цвята от коректорите, пък надявам се да можете да прецените кой би бил подходящ за вас. Искам да отбележа че всеки един от тях е доста покривен и много успешно прикрива несъвършенствата и тъмните ми кръгове под очите например. Нанасянето и разнасянето става много лесно, а най-важното е че не се събира в зоната под очите, а сякаш изсъхва по нея. Не забравяйте обаче че за една по-суха кожа в тази зона е добре преди нанасянето на такъв продукт да има положена хидратация.



Така в крайна сметка се оказах с цветовете: 
Porcelain - най-светлия от всички нюанси, който обаче върши много добра работа като хайлайт, на зоната под очите например. За моя цвят кожа е сравнително добре, понеже аз съм доста светла, особено в момента, без грам тен. За други дами обаче може да се окаже доста "бял" за това препоръчвам за тази цел да поръчате следващия по-цвят.
Това е именно Light Ivory - чудесно пасва на доста типове кожа и мисля че ще ви свърши чудна работа, в ежедневието си доста често посягам именно към този цвят. Има много лек прасковен отенък и доста успешно прикрива тъмните кръгове.



А ако намирате и него за прекалено светъл Classic Ivory е следващия нюанс, който също  успешно ще прикрие тъмните кръгове и несъвършенства.
Creamy Beige и Pure Beige са малко по-тъмни тонове и биха били чудесни за прикриете някоя пъпчица или белег по кожата.
Следващите два са Espresso и Toast -  два цвята които поръчах за контуриране, мисля че биха ви свършили чудесна работа, а и с четчицата много лесно можете да нанесете основните линии за контур по лицето.
И последния от 8-те това е коригиращ коректор Orange Corrector - него поръчах отново за зоната под очите. Нанасяйки съвсем малко количество от него е достатъчно да убие неприятните тъмни петна. След което можете да го покриете много успешно с някой от по-горните или пък с някой по-лек коректор от друга марка.


Това са суочовете на 6 от 8-те коректора. 



Цената: коректорите се продават на цена от 11,50 за брой. Доста добра цена за завидно количество и наистина добър резултат.


В заключение бих ви препоръчала продукта с две ръце, а в случай че не ви допадне все пак загубата не е чак толкова сериозна.



Ако тази публикация ви де харесала и желаете да следите и други подобни постове от мен можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!!
До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Откъде могат да се купят? Никъде не ги намирам, освен с един сайт, но там са малко цветове.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар