L.A.girl velvet contour stick

Здравейте красавици!!! Всички сме виждали красивите лица в instagram или facebook, с тези перфектни контурирани лица, с чудесно озарени скули, озарена кожа... и се питаме как, с какво, кое би ни дало този блясък. Ето че открих един достъпен и изключително лесен за работа продукт, който от скоро е на нашия пазар. С него обаче контурирането става много бързо, лесно и най-вече удобно. Става дума за L.A.girl velvet contour stick, сладурски стикове с които можете да постигнете чудни неща.





Опаковката: поставени са в пластмасова опаковка с прозрачна капачка. Цвета на опаковката е според това какъв е продукта в нея. Всяка една гилза съдържа 5,8 грама продукт и при използване е достатъчно за завъртите дъното за да изкарате още продукт на повърхността.

Продукта: Хм.. от тези поръчах само 5 броя тъй като не бях сигурна дали ще оправдаят очакванията ми. Мислих че може да са доста плътни и да се разнасят по-трудно, но всъщност се оказа че са доста приятни за употреба. Нанасянето им става много, ама наистина много лесно. Пигментацията на продукта също е много добра. Можете да ги разнасяте както с четка или beautyblender, така и съвсем просто с пръсти. Дори и да прекалите с нанесеното количество не е страшно тъй като можем много лесно да го прелеем. Самите стикове нито са прекалено сухи, но в никакъв случай не са и прекалено мазни за да се разтичат. Изпробвах ги многократно вече и смея да твърдя че са и доста трайни. Освен единия цвят за контуриране, двата за хайлайт, поръчах и два ружа единия в прасковен другия в по-розов нюанс. И честно казано вършат чудесна работа и като червило, колкото повече надграждате, толкова по-наситен цвят ще получите. Така че имате един продукт с няколко възможности за употреба...!!! 
Цветовете които имам са съответно:
 - цвят подходящ за контуриране, единствения от трите тъмни цвята който е без блясък и е абсолютен мат.
 - е много светъл цвят подходящ за изсветляване на зоната под очите например, отново единствения матов цвят от хайлайтърите, които са общо 3 на брой.
 - чудесен нежен нюанс, перфектен за да озарим скулите си или нослето. Той има озаряващ ефект благодарение на сатенения блясък който има. 
 - един от ружовете, прекраснен прасковен нюанс/тези тонове са ми любими/, както вече споменах е чудесен и като цвят поставен на устните
 - цвят по в розовата гама, чудесен както за пролетта и лятото, така и много добре допълва тъмните боровинкови или бордо нюанси с които сме свикнали през зимата.

Цената: всеки един от цветовете се предлага на цена от 13,90 за брой. Така че бих ги определила като достъпен продукт който бихте могли да ползвате доста време.









Ето и видеото...


Това е от мен за сега красавици!


Ако тази публикация ви де харесала и желаете да следите и други подобни постове от мен можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!!
До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари