Kat Von D Shade + Light Contour Palette

 Благодарение на едно прекрасно пътуване имах възможността да се сдобия с новата палитра на Kat Von D - Shade Light Palette и в днешното ревю ще ви споделя моите впечатления за продукта и можем ли да го сравняваме с палитрата еквивалент на Anastasia Beverly Hills (ревю за нея тук)



За съжаление тази марка не се предлага в България и за това това е първият продукт който ще използвам от нея. Именно за това можете да разберете колко нетърпелива бях да я изпробвам. А и как ще споделя впечатленията си иначе...

Опаковката: палитрата има магнитно затваряне и съдържа общо 6 цвята - 3 за хайлайт и 3 за контур. Те са поставени в масивна черна опаковка от картон с релефен надпис. От вътрешната страна на капака има огледало по цялата му дължина, а непосредствено срещу него са поставени трите светли цвята за хайлайт, като всеки един от тях съдържа 2,3 грама продукт. На втория ред след тях са поставени и по-тъмните цветове за контур, като всеки от тях съдържа 4,5 грама продукт. 

Продукта: хммм.. с риск някои да ме оплюе искам да кажа, че на първо четене съм доста по-впечатлена от палитрата спрямо тази на Anastasia. Цветовете се разнасят много леко и са доооста наситени. Проахообразни са както разбрахте, но са някак си сякаш са кремообразни (ако това има смисъл). Разпрашват повече от тези в палитрата на Anastasia и мисля че ще се "харчат" по-бързо, но пък някак си са и покривни и оставят един много кадифен завършек на кожата ми. Светлите нюанси особено..мм да, мисля че ще ми станат любими, за съжаление точно те са тези с по-малкия грамаж. Всъщност това е единственото негативно нещо в тази палитра - разликата в грамажите на хайлайт и контур цветовете. Би било много по-добре ако бяха равни. Като изключим това обаче, мисля че това е новата ми мания :) !!! Както ще видите от снимките има различни нюанси за контур и хайлайт, така че да можете да ги напаснете перфектно според типа кожа. 
Към палитрата има и малка брошура със съвети за това как да контурираме различните типове лица. 

Цената: цената на която аз я купих бе сравнително по-висока от цената на която се продава в САЩ, но пък не съжалявам. В български пари ми излезе около 115 лева - знам, доста е, но както казах е страхотна, а и грамажите никак не са малко!

В заключение бих ви посъветвала - ако се колебаете между палитрата на Anastasia или тази на Kat Von D, мисля че трябва да дадете шанс на втората. С нея много лесно ще се научите да контурирате, защото със самите цветове се работи с лекота. В никакъв случай не твърдя че тази на Anastasia е лоша, не тя също е сред любимците ми, но сякаш консистенцията на продуктите в тази е малко по добра. Ако пък сте пробвали и двете палитри или пък тази на Kat Von D, ще се радвам да споделите мнението си в коментар под поста!!!






Надявам се да съм ви била полезна, ако ви е било интересно и желаете да следите и други подобни публикации можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!! 

До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари