Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Днес ще ви представя един продукт, доста нашумял и може би бих го нарекла любимеца на всички дами които харесват контурирането на лицето. Това са контуриращите пудри на Anastasia Beverly Hills - Contour Kit. Този сет се състои от 6 пудри за лице в различни нюанси, като разбира се има светли които са за озаряване на лицето и по тъмни които са за контуриране или пък могат да се използват като бронзант за да придадем един лек естествен загар на лицето.






Както казах продукта се състои от 6 контуриращи пудри, всяка от тях може да се поръчва по отделно в склучай, че не искате всички 6. Поставени са в палитра от картон и магнити и лесно могат да се изваждат и подменят. Въпреки че е от картон, кутията им изглежда солидна и тежка, така че продуктите в нея са добре защитени. Магнитите са силни така че няма опасност от това продуктите да изпадат. Всеки от цветовете съдържа 3 грама продукт. 



Този сет съдържа цветовете - Vanilla, Banana, Sand, Java, Fawn, Havana
Vanilla - е светло бежов матов цвят, подходящ за да фиксирате грима под очите или да омекотите Т зоната.
Banana - светъл, блед цвят с жълтеникав отенък (типично за името му), подходящ за да озарите лицето си под очите, Т - зоната или навсякъде където искате да вкарате лека светлина.
Sand - третия от трите светли нюанса, светъл, бежов цвят, много близък до Vanilla, но за разлика от него не е матов, а е с леки, миниатюрни озаряващи частици. Спокойно може да се ползва като хайлайтър за да подчертаете скулите си, по линията на нослето или над устните.
Следващите три нюанса са подходящи за контуриране според съответния цвят кожа.
Java - тъмно кафяв цвят, отново матов със съвсем лек червеникав отенък.
Fawn -  една идея по-светъл от Java, по неутрален, матов цвят.
Havana - тъмно кафяв цвят с червеникав отенък, подходящ и за бронзиране на лицето за да му придаде онзи лек, червеникаво загорял отенък. Отново цвета е матов.


Състав: Java, Vanilla, Fawn, Havana, and Banana:
Talc, Mica, Silica, Boron Nitride, Nylon-12, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Stearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, May Contain (+/-): Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891). 
Sand:
Mica, Talc, Silica, Boron Nitride, Nylon-12, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Stearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Triethoxycaprylylsilane, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, May Contain (+/-): Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 7789).


Бих нарекла този кит една добра придобивка за всяка дама независимо дали е професионалист или любител, по един или друг начин може да се намерят различни приложения на цветовете в нея. Просто трябва да развихрите въображението си. :)
Цената на палитрата е 40$.
Надявам се публикацията да ви е била от полза. 
Бъдете усмихнати и щастливи. 

Коментари