Farsali Rose Gold Elixir

Йеииииии... дойде ред на любимото, търсено и така харесванo Farsali. Много видеа заляха интернет с това как се използва еликсира и колко сияйна става кожата от него. След дълго колебание от моя страна обаче признавам, отказах се от това да си го купя. Ето обаче, че имам страхотни хора около себе си, които ме изнеадаха много приятно. Изключително голямо благодаря на прекрасната ми приятелка Силвия Бутева, която да вметна е страхотен гримьор, за чудния подарък.



Еликсира, по-точно олиото което имам аз, е това в бялата опаковка. По-специалното при него, е че в самата течност има и златни листчета и частици от 24 каратово злато. И да,..определено може да ни създаде усещане за лукс. Именно заради частиците в него обаче е хубаво да го разклатите преди употреба.
Извлечено от семената на шипка, олиото има много добри хидратиращи функции. Може да се използва като ежедневен хидратиращ продукт, както за кожата на лицето, така и за самите устни. Богато е на витамин А /рентинол - основна съставка за намаляване и третиране на бръчиците/, както и на витамин C. При по-продължителна употреба може да повлияе благоприятно върху пигментацията на кожата и по-фините белези.





За мен специално е прекалено мазно и съвсем миниатюрно количетво от него ми е необходимо за да хидратирам кожата си. Обикновено го смесвам с фон дьо тен, като по този начин лицето наистина придобива много свеж и сияен вид.
Друг случай в който Farsali би могло да свърши работа, е когато искате за възродите някой поизсъхнал коректор или кремообразен продукт за вежди например. Няколко капки от маслото и чудото се случва. :)

Минуса при това масло / естествено че има минус, рядко се случва всичко да е перфектно/ е ...цената. Дааа, доста висока - 15мл продукт, които като цяло биха стигнали за доста време, но са на цена от 35$, а 30 мл. които са значително по-изгодни, са на цена от 54$.


Пробвали ли сте Farsali?


Ще се радвам да споделите с мен своите впечатления за маслото, ако сте го пробвали разбира се. За повече подобни публикации и постове, можете да ме откриете във Facebook, където съм доста по редовна. :)


а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари

  1. Здравейте от къде закупихте продукта?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, подарък е от близка приятелка но вече можете да го закупите и от https://www.beautybay.com/l?q=farsali

      П.п. извинявам се за изключително закъснелия отговор

      Изтриване

Публикуване на коментар