Clarins Black Friday Set

Днес реших да ви разкажа за един сет от Clarins, който използвам в момента. Случайно попаднах на него, разглеждайки feelunique.com през трите дни в които имаше намаления покрай черния петък. Не съм сигурна дали сета все още се предлага, но поне ще ви споделя своите впечатления и ако решите, ще можете да си купите пълноразмерните опаковки от продуктите.




Опаковката: общо сета съдържа пет продукта в мини вариант. Два крема от по 30мл, хидратираща грижа - дневен и нощен, малка спирала - Be long/3мл/ , кремче - грижа за ръце и нокти/8мл/, както и основа за грим, която отново е в мини размер от 4мл.
Всички те са поставени в един сладурски бял несесер. 

Продукти: честно казано в момента активно използвам кремчетата за лице. Добре хидратират и освежават кожата ми. Нощната грижа е по-мазна и крема има малко по-гъста консистенция спрямо дневния крем, което всъщност е нормално. Добре попиват в кожата и имат много лек проятен аромат. И при двата крема обаче и аромата е сходен, но все пак различен. За сега съм доволна от това как кожата ми реагира при употребата им. Важно е да отбележа, че дневния крем се държи много успешно и като основа под фон дьо тена. В края на деня леко лъсвам, но това се дължи най-вече на това, че кожата ми е смесена и лесно се омазнява в Т-зоната.
Относно спиралата - аз не съм от хората, които биха могли да имат wooow ефект от спирала, тъй като миглите ми нито са най-гъстите, нито пък най-извитите, а пък и особено не държат на извиване и третиране. Въпреки това се справи страхотно с моите мигли, а четчицата и е супер удобна, като добре разделя и оформя, без да слепва.
Кремчето за ръце и нокти - приятно, но предвид по-досъпните варианти в аптеката не мисля че бих взела пълноразмерния продукт.
А основата за грим - препоръчвам употребата и главно в Т-зоната или местата с разшитени пори и леки несъвършенства, тъй като добре матира и заглажда кожата. Съвсем малко количество от нея е достатъчно за да свърши перфектна работа. В бурканчето се съдържат 4мл продукт, а в пълноразмерната опаковка са 15мл. 

Цената: това беше по-голямата изненада за мен, именно защото целия сет беше на цена от 25 евро. Напълно достъпна предвид факта колко продукта бихте могли да изпробвате.
За мен определено си заслужава.
А сега ви оставям сами да добиете представа за продуктите...











Пробвали ли сте някои от продуктите на Clarins?!?
Ще се радвам да споделите с мен своите впечатления, а за повече подобни публикации и постове, можете да ме откриете във Facebook, където съм доста по редовна. :)


а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up <top>
@allexaaa

Коментари

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. От години ползвам продуктите на марката Clarins".За мен са страхотни и незаменими!
    ♡♥♡

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар