In the shade by KIKO Milano

Преди доста, доста време ми попадна продукт на марката Kiko Milano. Това бяха едни много блестящи сенки без покривност...само блясък. Тогава някак си останах разочарована защото самия цвят изглеждаше страхотен, а него всъщност го нямаше.
Ето че днес отново се връщам към тази марка вече изпробвала няколко други техни продукта и с подарък направен ми от приятели, това е двусранния молив за очи или иначе казано от едната страна каял за очи, а от другата кремообразна сянка. Днес ще ви запозная именно с него - In the shade #06




Опаковката: това е един вид двустранен молив, който от едната си страна е в наситено черен цвят, а от другата в светло бежов неутрален цвят. Количеството на всеки цвят е 1,5 грама, така че общо продукта който се съдържа е 3 гр.

Продукта: супер покривен, мазен, типичната кремообразна сянка. Нанася се лесно благодарение на формата си, но пък се разнася още по-лесно дори и с пръсти. Можете да го ползвате като добра основа за грим за по-вечерен и опушен или пък по-ежедневен и семпъл. Трайността му не съм изпробвала на максимум така че в бъдеще ще ви държа в течение, но за крткото време в което съм го "носила" се справя страхотно. След като го нанесем, самата текстура сякаш засъхва леко, което я прави още по-трайна. Светлата част пък спокойно може да се ползва за да се изсветли зоната под веждата и ли да се озари клепача. В нея има миниатюрни блестящи частици, незабележими почти, но пък придават по-завършен вид на самата сянка.

Цената на продукта е 9,90 евро, но в момента е на 50% off, така че можете да се сдобиете с нея за 5 евро...защо пък не..!!!
Продуктите на марката не се предлагат в България, но пък за сметка на това доставят до тук. Доставката е 11 евро, но пък можете да я разделите с приятелка например. В случай че направите по-голяма поръчка /над 49евро/ ползвате намаление за доставката и тя става 5 евро.



Марката определено не е в най-високия ценови клас, но пък за сметка на това има богат асортимент и наистина някои сполучливи продукти. А в случай че искате да изпробвате нещо ново ето ви вариант за проба :) 

Пожелавам ви спокойна вечер и ...нямам търпение за идните коледни празници! 
А вие?
Пожелахте ли си тайно нещичко :) ?!

Целувки и до скоро!
Ако пък желаете да следите и други подобни публикации от мен, ще се радвам да ме последвате във Facebook: Allexa MakeUp 
а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa


Коментари