Glam Glow face mud

В последното ми видео за нови придобивки обещах да напиша няколко думи за една от новите ми любими маски. Това е именно маската от Glam Glow  . Тя е озаряваща и един вид избелваща маска. Първоначално се бях сдобила с тестер и именно той ме накара да си купя пълния размер от нея.




Опаковката: не по различна от предходните, метално бурканче с логото на марката върху капачката, само че тук цвета е различен - оранжев. Бурканчето съдържа 50 мл. продукт.

Продукта: мръсно бяла на цвят, нанасяйки я ще усетите абразивните частици. Поставяйки я върху кожата, тя трябва да седи там около 20 минути. След като изчакате достатъчно с леки кръгови движения трябва да ексфолирате кожата, но внимавайте да не я протриете, тъй като веднъж вече се улисах и съм правила тази грешка / много неприятно /. Абразивните частици в нея никак не са щадящи. Отмивате е с хладка вода и задължително след това нанаесете хидратация. Според мен е добре да нанасяте маската вечер, тъй като след нея кожата има повишена фоточуствителност и не е удачно да се излагате на слънце. Използването на крем с висок SPF фактор си остава задължителен разбира се. Още след първата си процедура обаче кожата на лицето е тооолкова приятна, мека, нежна и озарена. 
В случай, че желаете по агресивно да "избелите" кожата си е препоръчително да нанасяте маската някоклко последователни дни. Моя съвет е подобни процедури да се правят през късна есен или зимата, тъй като слънцето е по-слабо в тези месеци и така ще намалите шанса от хиперпигметация. 

Цената: цената на бурканчето е 99лв за брой. Знам, никак не е малко, но това е маска от която аз виждам явни резултати. Използвала съм други подобни продукти, които за момента не са били толкова ефективни колкото е тази маска, поне за мен.





В случай, че решите да я пробвате поискайте си тестер за да можете поне веднъж да я почуствате преди да хвърлите сума пари. Вярвам че по-голямата част от вас ще са приятно изненадани, аз също не очаквах толкова да ми хареса.

Надявам се да съм ви била полезна и дано маската ви допадне така, както се хареса на мен. 
Успешен, слънчев и усмихнат ден красавици.

Ако пък желаете да следите и други подобни публикации от мен, ще се радвам да ме последвате във Facebook: Allexa MakeUp 
а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари