Wet'n'Wild MegaLast Liquid Lip Color

 Здравейте красиви хора, днес ще ви запозная с едни СУПЕР дълготрайни червила които по случайност открих съвсем скоро. Като казвам супер, това значи че дори аз самата се чудих как да ги махна. :) Това са течните червила от Wet'nWild които можете да намерите в някой дрогерии, а дори и онлайн.



Опаковката: поставени са в стандартна опаковка, нищо по-различно от гланцовете или другите течни червила които сме свикнали да ползваме. Всяка опаковка съдържа 6,8 мл. продукт.
Имат и стандартен апликатор с който да ги нанесете и разнесете по устните.





Продукта: до тук добре, нищо специално и невероятно...но.. стигаме до момента с цветовете. Да, гамата не е богата /това би могло да се определи като минус/ и макар изключителния мат все още да е на мода, аз бях супер изенадана какви бляскави частици имат някои от тези червила. Казах си ..''хмм това е нещо нетипично, едва ли ще си струва'', но и аз като всяка жена която има слабост към грима реших да взема няколко и да пробвам. Определено червилата в опаковката не ми изглеждаха като такива които изсъхват и стават дълготрайни. В крайна сметка обаче останах супер изненадана. След като нанесох един от цветовете на устните си, кротко изчаках няколко минутки и той наистина засъхна, имаше и блясък. Не оставяше никакви следи по чашата, по кожата, никъде. Нямаше неприятното лепнене на устните което съм срещала при някои подобни продукти на други марки. Нищо...просто цвета стоеше мирно на устните ми и беше супер. Когато стана време да го махна..не се отми с вода, с мицеларна вода също, едва когато сложих обилно от един двуфазен, мазен лосион почна да поддава. Ето това ако не е червилото което всички търсим...! Като плюс бих отчела и факта че почти няма аромат, няма и онзи гаден мирис на химикали.



Цената: другото хубаво нещо е цената му - 8,90лв за брой. Достъпна и определено си заслужава :)

В заключение бих ви посъветвала ако попаднете на тях да се сдобиете с по едно и да пробвате, смятам че ще останете приятно изненадани от резултата :)


Надявам се да съм ви била от полза, ако пък сте в настроение за експерименти.
Целувки и до скоро красавици!


Ако пък желаете да следите и други подобни публикации от мен, ще се радвам да ме последвате във Facebook: Allexa MakeUp 
а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари