Sephora beauty drops..

Sephora beauty drops...или поне така ги наричам аз. Днес ще ви запозная с едни много приятни "елексири" с марката Sephora - skincare boosters, които правят кожата на лицето ни да сияе и да се чуства добре хидратирана и комфортно. По случайност се сдобих с тях, не бях тръгнала да купувам такъв тип продукт, но ето че не съжелявам. Ще ви разкажа по мъничко и за трите варианта на тези серуми и искрено се надявам да са от полза на някоя от вас.




Опаковката: стъклена и различен цвят според продукта който се намира в нея. Завършва с помпичка като капкомер, с който лесно можете да извадите необходимото количество. Всяко едно шишенце съдържа 20мл. продукт.

Продукта: продукта и в трите опаковки е еднакъв като консистенция, прозрачен, течен и много лесно ще се смеси с ходратиращия ви крем нпаример. Препоръчва се 14 дневна употреба на продукта сутрин и вечер, като няколко капчици от него можете да смесите с крем или пък да нанесете директно върху кожата на лицето си. Самостоятелно попива доста бързо, но аз го комбинирах с един хидратиращ гел от Biotherm и се получаваше страхотно.
Серума с зелена опаковка бе този който главно използвах в Т-зоната. Той регулира омазняването на кожата и свива разширените пори.
Този който е в лилавата опаковка е за да озарите и възвърнете блясъка на уморената и "посивяла" кожа.
А най-любимият ми, може би защото тайно се надявах да реши проблема ми, е booster-a в оранжевата опаковка. Той е за заличаване на пигментни петна и изравняване на тена.



Най-интересното от всичко е че бях скептично настроена, но все пак тайничко се надявах серумчетата да имат резултат. За моя изненада обаче се оказа че наистина работят. Лично аз продвах кобминацията от лилавия серум сутрин, а вечер ползвах оранжевия..и така 14 дни. Първите дни нямаше кой знае каква разлика, но това което забелязах е че кожата ми стана доста по-сияйна. ДА..пигментните петна са още тук, особено сега след летния сезнон, но сякаш бяха леко избледнели, това в комбинация с сияеща кожа ми беше достатъчно предвид първоначалната ми нагласа. След като приключих първия курс, направих още един със зеления серум. Не съм от хората които страдат от прекалено разширени пори и мазна кожа, но тук сякаш не забелязах ефекта wow.. и така и не разбрах дали действа или не. Кожата ми се чустваше добре след първия курс и може би за това нямаше какво още да се случи :)
Единствено бих споделила че малко след като спрях да ги използвам някак си ефекта премина. Но пък Booster-ите са създадени за да накарате кожата си да премине от един сезон в друг без особени травми...  Така че както много други неща ефекта е временнен, но пък приятен.


Цената: всяко едно шишенце се предлага на цена от 25 лв. за брой. За съжаление ще ви подведа като ви гарантирам на 100% че още са налични. Когато ги купувах консултантката в магазина ми каза че са нов продукт, така че предполагам и се надявам че все още са някъде там по стилажите.


Надявам се да съм ви била от полза, ако пък сте в настроение за експерименти, можете пък да дадете шанс на booster-ите.
 Целувки и до скоро красавици!


Ако пък желаете да следите и други подобни публикации от мен, ще се радвам да ме последвате във Facebook: Allexa MakeUp 
а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари