Too Faced Sweet Peach Palette - прасковки или..

Хммм.. какво да ви кажа, дойде ред и на тази палитра. Мисля че на повечето от вас предходните подобни палитри на марката са доста познати. Достатъчно пъти ги споменавах къде ли не, че чак може да станах досадна, обаче няма как да пропусна и тази. Това е последната палитра на марката Too Faced Sweet Peach palette. И дааа както предполагате от самото име, тя ужасно много ухае на прасковки!




Опаковката: тук тя не се различава по размери и материал от предходните 3. Отново е метална, този път релефа по капака е под формата на праскови, а не шоколад или сърца. Отново от вътрешната страна на капака има и огледало, само че най-накрая цветовете са повече. В предходните палитри бяха по 16 цвята, а в тази палитра имаме 2 повече. Отново грамажа е 0,95 гр за цвят.

Продукта: мисля че знаете че подобни палитри от марката са ми слабост. Честно казано не купувам никакви други техни палитри освен от тази серия. Цветовете са добре пигментирани, ухаят страхотно, с типична лятна миризма. Тук имаме и един страхотен прасковен нюанс, много ми допада, това е -  candied peach. Всички други малко или много се доближават до подобни цветове в предните 3 палитри. Ако ги имате мисля че успешно бихте намерили аналог в някоя от тях. Че палитрата е супер, да така е, качеството на сенките е добро, както и тяхната трайност. Добре се нанасят и разнасят по клепача. Отново имат онази сякаш мазна-прахообразна консистенция. Единствено ви споделям мнението си че можете да пропуснете и да си спестите тези 88 лв, тъй като цветовете в палитрата не са уникални и незаменими с тези преди това. А за един или два цвята заслужава ли си?
От друга стана ако тепърва трупате своята колекция, със сигурност можете да се сдобиете с
Sweet Peach. Ще ви бъде вярна и ще я ползвате с голямо удоволствие. Има много неутрални тонове, но и по-тъмни такива, така че успешно да завършите лятната си ежедневна или вечерна визия.

Цената: както вече споменах, цената на палитрата е 88 лева и може да се намери в магазините на Sephora. Мисля че отново е изчерпана за момента, но пък предполагам скоро ще я получат за постоянно.









Надявам се да съм ви била от полза, палитрата е страхотна и чисто от колекционерска гледна точка за мен е чудно че се сдобих с нея. Смятам че и вие бихте останали доволни! В случай обаче че имате някоя от предходните и не сте толкова "болни" като мен, бихте могли да си спестите този разход. :) Това е от мен за сега <3 
 Целувки и до скоро красавици!
Ако пък желаете да следите и други подобни публикации от мен, ще се радвам да ме последвате във Facebook: Allexa MakeUp 
а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари