FrezyDerm SunScreen Velvet SPF50+

Днес красиви хора, след като лятото наближава с пълна сила, реших да се спра и да ви споделя за един слънцезащитен продукт за лице. Хубаво е да не забравяте да защитавате своята кожа от силните и вредни слънчеви лъчи. Ето че днес реших да ви напомня именно за това и споделям днешното предложение - FrezyDerm SunScreen Velvet SPF50+.





Опаковката: гелчето, ако мога така да го нарека, защото не е нито серум, нито крем...е поставео в пластмасова опаковка с помпичка, която пък от своя страна много улеснява употребата му. В зависимост от посоката на завъртане тя може да се заключва и да е удобна и при пътуване.





Продукта: от всичките слънцезащитни продукти за лице които съм изпробвала, мога да кажа че това е последния ми фаворит...ама наистина е фаворит. Това гелче е перфектно дори и за мазна кожа. Почто прозрачно е на цвят и при нанасяне оставя един много фин слой върху кожата, сякаш едновременно я матира и защитава. Нещо като 2 в 1 :) При нанасяне кожата не е мазна. Дълго време търсих продукт който възможно най-малко да омазнява кожата на лицето и все си мислих че съм намерила нещо добро, но ето че винаги може да е по-добре. Интересното при този продукт е че кожата ми не се омазнява толкова бързо колкото при употребата на други подобни продукти. След поставянето му, грима се нанася значително по-лесно. Да си призная, доста често напоследък не поставям основа, тъй като този продукт е достатъчен, а и не желая да утежнявам кожата си през летните месеци. Та... да си дойдем на думата, препоръчвам го с две ръце. Ако не желаете чак толкова силна защита, продукта се предлага и с SPF30, освен с SPF50+.  Единствения недостатък, ако мога така да го нарека е че за сега този продукт съм намирала единствено в Гърция. Марката е гръцка, но е много вероятно в някоя от по-големите аптеки в големите градове на страната да се предлага, за съжаление къде, все още не мога да ви кажа, но в случай че се натъкна на техните продукти задължително ще ви споделя.

Цената: цената на гелчето е около 20 евро за брой, на някои места може да е повече, а една моя клиентка пък му го купи за по-малко. Така че зависи от аптеката или дрогерията от която ще го купите.



Надявам се да съм ви била от полза, ако имате нужда от подобен продукт, дайте шанс на този :) Смятам че ще останете доволни!
 Целувки и до скоро красавици!


Ако пък желаете да следите и други подобни публикации от мен, ще се радвам да ме последвате във Facebook: Allexa MakeUp 
а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up <top>
@allexaaa

Коментари