Too Faced Melted Chocolate Liquified Long Wear Lipstick

Ето че дойде момента да ви споделя и малко повече за този чудееен продукт - Too Faced Melted Chocolate Lipstick. Кой не иска червилото му винаги да е на мястото си, да е дълготрайно, да не избледнява, да не пресушава устните и да допълва избраната от нас визия като я прави дори още по-страхотна?!? Всяка една от нас иска перфектното червило..! Днес ще ви дам един много близък до това вариант, пък дано ви хареса както ми хареса и на мен!




Опаковка: опаковката е интересна за такъв тип червило тъй като повечето такива са поставени в друг тип гилзи с апликатор. Това е поставено в тубичка, която завършва с гъбичка и при натиск се отделя продукт, а в нея намират място 12 мл. от червилото.

Продукт: това е едно дълготрайно червило което оставя приятно чувство върху устните ни. Цвета е наистина наситен и дори при едно нанасяне получаваме невероятен цвят. Цвета който аз имам е Chocolate Cherries и по-долу ще видите суоч именно на него. При нанасяне е течно и първоначално устните ми изглеждат наистина сочни. След няколко минутки обаче червилото започва да изсъхва докато накрая се превърне в абсолютно матов цвят. Доста пигментиран и наистина дълготраен цвят. При мен се задържа цяла вечер без да имам проблем с приемането на напитки. След инспекция когато беше вече време да го сваля, червилото си беше на мястото а цвета в центъра на устните тъкмо беше започнал да избледнява. Мисля че определено е страхотен продукт, който ще оправдае очакванията ви.

Цената: смея да твърдя че именно цената е единствения негативен момент. Тя е около 40 лв за брой, ще ви подведа колко точно беше тъй като тотално съм изключила...., но по блед спомен, беше нещо около тази цифра. В случай че пък сте склонни към предизвикателства можете да пробвате съкровището в тази тубичка.







Това е от мен за днес красавици. 
Сложете едно червило, не забравяйте да се усмихвате и да красите света около вас. 
Целувки от мен!!!

Ако пък желаете да следите и други подобни публикации от мен, ще се радвам да ме последвате във Facebook: Allexa MakeUp 
а може и в Youtube: AllexaMakeup.

Chocolate Cherries Състав: Ricinus Communis Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicalcium Phosphate, Stearalkonium Bentonite, Fragrance/Parfum, Silica Silylate, Benzyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Benzyl Alcohol, Colophonium, Methicone, Mica, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Silica, Synthetic Fluorphlogopite, Theobroma Cacao Fruit Powder, Tin Oxide, Tocopheryl Acetate, Barium Sulfate (CI 77120). May Contain/Peut Contenir (+/-): Red 7 Lake (CI 15850), Blue 1 Lake (CI 42090), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492), Titanium Dioxide (CI 77891).

Коментари