Too Faced Hangover Face Primer

Красивата и сияйна кожа е най-важното условие за това гримът ни да изглежда безупречно. Предварителната подготовка на кожата пък е задължително условие за това лицето ни наистина да изглежда добре през целия ден. Ето защо днес ще ви споделя за новата основа за грим от Too Faced - Hangover. Симпатичен продукт който подготвя лицето ни за всички следващи продукти.









Опаковката: основата е поставена в тубичка и след като махнем капачката виждаме че има помпичка която улеснява максимално употребата на продукта. Във въпросната тубичка се крият 40 мл продукт, които ако не с друго то с аромата си ще ви завладеят на 100%.

Продукта: първото което ми направи впечатление и няма как да пропусна да отбележа е че този праймър ухае суперско. Сладникав, бонбонен аромат...! Колкото и да е невероятна една основа за грим ако има химичен аромат няма как да е приятно да я употребявате / поне при мен е така/, но тук е наистина малък празник когато нанасям този продукт по лицето си. В състава на основата има добавена кокосова вода и предполагам това е и една от причините за приятния аромат. Според производителя се предполага че продукта трябва да освежи кожата на лицето ни, сякаш сме спали приятно и спокойно цяла нощ. Да придаде приятно сияние и свеж вид. Дали постига всичко това, смея да твърдя ДА! Придава сочен вид на кожата, а именно това я прави за изглежда по-здрава, сияйна и добре хидратирана. Гримът се нанася значително по-лесно и приятно, а самата основа не съдържа силикони. Някои от другите съставки са глицеринът и маслото от маслини, които допълнително спомагат за добрата хидратация на кожата ни. Относно трайността на грима - той е на мястото си през целия ден. Мисля че този тип продукт обаче би допълнил чудесно една суха кожа. Колкото и да е лек и приятен за употреба, в участъците /Т - зоната / където лицето ми се омазнява повече все пак предпочитам да използвам подобен с матиращ ефект, защото в края на деня лицето ми лъска неприятно в тези зони и използването на такъв тип основи не спомага за добрия вид на кожата там.

Цената: цената е около 60 лева за тубичка, но тъй като получавате 40 мл продукт, а самия той е доста икономичен, ще го използвате повече време. 

Състав: Aqua/Water/EAU, Lactobacillus/Salix Alba Bark Ferment Filtrate, Propanediol Dicaprylate, Propanediol, Ceteareth-6 Olivate, Olive Glycerides, Lactobacillus Ferment, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Microcrystalline Cellulose, Hydrogenated Olive Oil, Polyacrylate Crosspolymer-6, Cellulose Gum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pectin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xanthan Gum, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice, Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid, Pentylene Glycol, Glycerin, Lecithin, Magnesium Aluminum Silicate, Parfum/Fragrance, Lauric Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid.

Пожелавам ви прекрасен слънчев ден красавици. Сложете едно червило, не забравяйте да се усмихвате и да красите света около вас. 
Целувки от мен!!!

Ако пък желаете да следите и други подобни публикации от мен, ще се радвам да ме последвате във Facebook: Allexa MakeUp 
а може и в Youtube: AllexaMakeup.

Коментари