L'oreal Color Infailable Foundation

След дългото забавяне по пускането на този продукт на нашия пазар, ето че вече спокойно можете да откриете Color Infailable почти навсякъде. Интересното е че известно време ги издирвах, а накрая се оказа че просто мога да си го купя от DM. Намирам ли за полезен и приятен за употреба този продукт, ще ви споделя именно в следващите редове.




Опаковка: продукта е поставен в класическа тубичка, нищо специално и нищо впечатляващо. Тубичката има капачка на винт и побира нестандартните 35мл. продукт. 

Продукта: като оставим настрана факта че не успях да намеря подходящ цвят за мен, поне не от наличните в ДМ, продукта се оказа доста интересен. В случая цвета който ще ви показа е №22 - Radiant Beige. Имах голямо желание да го пробвам и взех нюанс, който да използвам когато придобия малко повече тен. Самия продукт не е от тези които се нанасят максимално лесно, за сметка на това обаче би могъл да бъде доста покривен. В случаите когато желая да бъде по-лек го смесвам с някой хидратиращ крем и така получавам приятен ББ крем. Когато обаче желаете да получите максимално покритие препоръчвам да го използвате след като предварително сте положили добра хидратираща /в моя случай/ база или кремче за лице. По този начин по-лесно ще разнесете продукта и освен това няма да усещате неприятно подръпване на кожата в зоните където обикновено тя е по-суха. При нанасяне фон дьо тена има матов завършек /чудесно решение за по-мазните кожи/, а като текстура го намирам като нито много течен, нито много гъст.
Относно трайността -  добра, много добра трайност, без да се напуква и да става на петна. Добре контролира и омазняването в Т-зоната, не бих казала че кожата няма да се омазни, но въпреки това лицето ще изглежда добре и доста свежо. Преди употреба препоръчвам да го разклатите много добре. А в случай че решите да го купите, препоръчвам при проба и нанасяне да изчакате мъничко преди да прецените кой е вашия цвят. Това е необходимо тъй като фон дьо тена леко потъмнява след нанасяне и променя леко цвета си.

Цената: този продукт бих определила като достъпен среден вариант, цената му е 21,90 /по спомен/ и има 6-7 цвята от които бихте могли да изберете подходящ. 







Надявам се да съм ви била от полза, ако имате нужда от подобен продукт, дайте шанс на този :) Смятам че ще останете доволни!
 Целувки и до скоро красавици!


Ако пък желаете да следите и други подобни публикации от мен, ще се радвам да ме последвате във Facebook: Allexa MakeUp 
а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари