La Roche-Posay Hydreane Legere

Днес мисля да отделя време и да ви споделя за един продукт с който да се грижите и подхранвате добре своята кожа, но същевременно бихте могли да го използвате и като добър праймър. И тъй като отдавна не съм писала за продукт който да е свързан с това да обгрижва кожата ни, днес ще ви запозная с опита ми при употребата на хидратиращото кремче от La Roche-Posay - Hydreane /legere/.




Опаковка: опаковката в която се крие продукта всъщност не е нищо особено а стандартна тубичка за крем. При този тип опаковки обаче смятам че сериозен минус е липсата на възможност да се използва абсолютно изцяло продукта. Няма как, каквото и да се прави винаги остава някакво количество в празната иначе опаковка. Всяка опаковка крие в себе си 30 30 мл. продукт.

Продукта: настрана от казаното по-горе продукта е много лек и приятен. Кремчето което се крие вътре е бяло на цвят и много лесно и леко се разнася по кожата. Попива много бързо и предотвратява онова неприятно подръпване, което сме свикнали да усещаме в сухите участъци на лицето след измиване. Аз използвам леката формула тъй като тя е по-подходяща за смесена кожа. Продукта има и еквивалент с по-богат състав за по-суха кожа. Друг плюс за крема е че се справя чудесно като основа за грим. Добре подготвя кожата и може да се използва и в тази си функция. Богат е на .... и няма ... Има анти алергичен състав и е подходящ дори и за много чувствителна кожа. Като цяло имам известен опит с марката и до сега не съм била разочарована, надявам се ако пробвате кремчето и вие да останете със същото впечатление.

Цената: можете да го намерите в аптеките на цена около 25 лева (+/- 2-3 лева) а количеството както споменах е стандартно, така че кремчето ще бъде ваш приятел доста време.



 Ще се радвам ако споделите опита си с този продукт или пък с друг негов еквивалент на друга марка? Имате ли си любимо кремче за лице което да използвате и като основа за грим???

Надявам се да съм ви била от полза, ако имате нужда от подобен продукт, дайте шанс на този :) Смятам че ще останете доволни!
 Целувки и до скоро красавици!


Ако пък желаете да следите и други подобни публикации от мен, ще се радвам да ме последвате във Facebook: Allexa MakeUp 
а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари