Too Faced Chocolate Bon Bons

Днес красиви хора, нямам търпение да ви споделя за тази нова придобивка. Това е палитрата на Too Faced - Chocolate Bon Bons... не е ли една от най-сладурските които сте виждали??? Опаковката, продукта, аромата.. всичко това се допълва и допринася за тази бонбонеста палитра. А сега.. ще ви разкажа и малко повече за нея!!!





Опаковката: както вече ще се потретя и то само в няколко реда...мноооооого е сладка. Метална, сходна на предходните по вид и размери/повече за тях в линковете в края на поста/, но различен цвят. Формата в която са поставени самите сенки е различна, но пък аромата остава същия - божествен, на шоколад. Стандартно от вътрешната страна има огледалце и затварянето е магнитно /ако изобщо ви се прииска да я затворите/.

Продукта: тук Too Faced отново не са изневерили на себе си, 16 чудни цвята -  2 от тях са в двоен грамаж от по 4,2 грама, а останалите 14 са по 1 грам. Всички те са обогатени с какао на прах, богато на антиоксиданти. В палитрата има както блестящи така и матови нюанси с които можете да създадете прекрасна ежедневна или вечерна визия. Самите цветове се нанасят и разнасят лесно. На допир имат доста, сякаш кремообразна текстура, а всъщност не е такава. Цветовете с блясък бих определила като една идея "по-мазни", но в никакъв случай не твърдя че и матовите не се нанасят с лекота. Трайността им е много добра, но задължително препоръчвам използването на основа. С полагането на такава ще получим истински наситени цветове и много по-добра трайност на продукта. А сега мисля че е време да ви оставя да се полюбувате на палитрата.


Цената: палитрата, както и предходните такива, можете да откриете в магазините Sephora на цена от 88 лева. 









Пробвали ли сте някоя от предходните палитри на марката? Ако е така, как ги намирате?
А ако имате тази също бих се радвала да споделите с мен своето мнение :)

Тук можете да намерите ревю и на предходните две Chocolate палитри от марката:



Пожелавам ви прекрасен слънчев ден момичета. Сложете едно червило, не забравяйте да се усмихвате и красете света около вас. Целувки от мен!!!

Ако пък желаете да следите и други подобни публикации от мен, ще се радвам да ме последвате във Facebook: Allexa MakeUp или Instagram: allexaaa, а може и в Youtube: AllexaMakeup.

Коментари