Maybelline Color Tattoo - Creamy Mattes

Тъй като предходния ми пост беше отново за Maybelline, реших че ще е добре да ви запозная с един съпътстващ чудесно палитрата /The NUDES/ продукт. А това са именно новата серия матови кремообразни сенки на марката, само че този път носещи името The Mattes. По-стара публикация на тези продукти в другите им нюанси можете да видите ТУК, а защо смятам че чудесно допълват сенките, ще разберете по-долу.




Опаковката: поставени са в стъклено бурканче с пластмасова капачка с винт. Хубаво е винаги да ги затваряте добре тъй като това ще удължи живота им и няма да изсъхнат. Върху всяка капачка има стикер с номера на продукта а самия той е в цвят отговарящ на този в бурканчето.



Продукта: приятни, кремообразни и водоустойчиви сенки за очи. Разнасят се мнооого, много лесно, доста често ги нанасям по клепача и с пръсти. Има няколко различни нюанса от мат серията. Днес ще ви покажа един от тях. Освен че продукта сам по себе си е страхотен, това за което най-често го използвам аз е като основен цвят върху който да надградя останалите цветове, които желая да нанеса. Т.е е чудесен като основа за грим, като има по-светли така както и по-тъмни нюанси които биха били подходящи за различните типове кожа или спрямо грима който сте избрали. Въпреки кремообразната структура на продукта, смея да твърдя че след нанасяне в никакъв случай не получаваме неприятен мазен слой. Трайността им при мен е много добра и спокойно бих могла до някаква степен да ги сравня с paint pot-ите на MAC. Естествено обаче за цената на единия ще се сдобиете с 4 от другите :)
В случай че решите да разнообразите пък можете и да ги използвате като очна линия, макар че нюансите от тази гама не са от най-подходящите за тази цел, това не е невъзможно ;)



Цената: всяко едно бурканче е на цена от 10 - 11 лева, в зависимост от къде се сдобиете с него.


Ако тази публикация ви е харесала и желаете да следите и други подобни постове от мен можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!!
До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари