Essence lipliner - cheap and chic

Днес мисля да ви споделя една тайна... шегувам се, но откритието на следващия продукт си е чиста тайна предвид цената и качеството което получаваме. Днес ще ви споделя моите впечатления за моливите за устни от немската марка Essence. Няма как да не сте попадали на техни продукти. Те са доста масови в дрогериите в цялата страна, но пък доста от техните продукти са наистина приятни за употреба.



Относно продукта: първо ще започна с цветовете..а моите са именно 6 /или поне толкова аз открих/. Първоначално купих 2 цвята за проба, но в последствие се оказа че трябва да се сдобия и с останалите цветове..., няма как. Така се оказах с общо 6, но ако някъде сте попаднали и на друг цвят от тези ще се радвам да ми споделите, веднага бих купила и него.
Защо ми харесват - защото нито са прекалено меки, нито са прекалено твърди. Нанасят се лесно по устните и понякога дори ги нося вместо червило. Ако пък не държите на мат визията с малко глос отгоре става чудно. Цветовете са доста актуални за момента а и можете да ги комбинирате един с друг, така че да получите по интересен резултат. Трайни са, дори доста предвид цената им...! И ето че стигнахме и до най-хубавата част, а именно колко трябва да платите за такъв продукт.
Цената им е около 2,20 лева за брой. За тази стойност получавате 1 грам продукт и да, не е 1,45 както са моливите на МАС например, но и не плащате тяхната цена, а качеството на тези никак не е по-лошо. Единствения минус е липсата на повече и по-интересни цветове. Аз съм доволна и на тези, но ...колкото повече...толкова по-добре. :)
А сега, можете да се полюбувате на цветовете с които се сдобих и да прецените дали биха ви били от полза!!!

Ще се радвам ако споделите опита си с тези моливи за устни? А пробвали ли сте някои друг продукт на марката? Аз лично имам доста свои любимци и мисля постепенно да ви ги представя всичките. А и кой не иска да се сдобие с качествен, интересен и достъпен продукт ?!

Надявам се да съм ви била полезна и ако имате нужда от подобен продукт да съм ви помогнала в избора си на такъв.





Ако тази публикация ви е харесала и желаете да следите и други подобни постове от мен можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!!
До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари