Nivea Sensitive After Shave Balm

След дълги колебания от моя страна за това дали един балсам за след бръснене може да бъде добра основа за грим или не ..реших в крайна сметка да пробвам и да видя за какво става въпрос. Както споделих в последното ми видео, чувам слухове за този продукт все по-често последните месеци. Така в крайна сметка се оказах притежател на този продукт за мъже :) Nivea Sensitive After Shave Balm - именно за него ще говорим днес.





Опаковката: продукта е поставен в бяла бутилка / мисля че е от стъкло / която съдържа 100 мл. продукт. Затваря се от пластмасова капачка на винт.

Продукта: освен очевидното, че балсама мирише доста мъжки, той е доста хидратиращ и наистина успокоява успешно кожата...но дали би бил чудесна основа за грим? Бял е на цвят и е доста течен, при нанасяне на кожата имате чувството че лицето ви е мокро, но след няколко минутки продукта попива и вече сте готови за следващата стъпка. Дам... относно качеството му като основа, бих го определила като средно. В началото бях доста впечатлена защото с този продукт на лицето, всеки следващ се нанася изключително лесно. Това естествено се дължи на богатото съдържание на глицерин в самия балсам. Казвам средно, защото това не е един вид универсален продукт и не би се харесал на всеки. Този тип продукт според мен не е подходящ за мазна кожа, той би допълнително омазнил кожата ви в продължение на деня. Именно това се случва и при мен в Т - зоната, когато го нося по-дълго време. Балсама няма да намали видимо широките пори и да матира лицето, ако е това което очаквате. От друга страна обаче, за суха кожа може би ще се окаже много добро попадение. Аз самата съм с комбинирана кожа / мазна Т-зона и сухи бузки/, но въпреки това намирам употребата му много подходяща когато искам да постигна сочен ефект на лицето си /знаете какво имам предвид, онзи сочен вид с който сме свикнали да виждаме J-Lo например/. Именно за тази цел е чудесен. Ако ви е писнало от матирано лице, то тогава с този продукт като основа ще постигнете точно обратното. За дамите които предпочитат да стоят в мат зоната обаче, смятам че продукта не е подходящ.
В последното ми видео като основа нанасям именно този продукт и сами можете да видите сочния вид на лицето който имам в края му. Естествено той е допълнен от хайлайтърите които нанасям, но все пак разликата е видима.

Цената: смея да твърдя че това е доста достъпен продукт. Цената му е около 10 лева в повечето дрогерии и в случай че сте в настроение да експериментирате можете да го намерите почти навсякъде. А хубавото е че в случай че не ви допадне ...винаги можете да го пробутате на половинката си :)






Бихте ли пробвали подобен продукт като основа? Имате ли конкретен опит с този?! Ще се радвам ако споделите впечатленията си!

Ако тази публикация ви де харесала и желаете да следите и други подобни постове от мен можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!!
До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари