Maybelline New York - The NUDES

Здравейте момичета, вече официално пролетта настъпи! Слънчево е, усмихнато и много много приятно! Надявам се и вашето настроение да е такова днес! Ако пък не е сега ще ви предложа един продукт, който би могъл малко поне да ви усмихне, тъй като е много достъпен, но с изненадващо за мен качество! Днес ще ви запозная с палитрата на Maybelline New York - The NUDES! 



Вярно, има я на пазара от известно време, но бях толкова скептична относно качеството на сенките и все я пропусках. Докато един ден попаднах на тестер... иии чудото се случи, ха-ха.., наистина ми хареса, надявам се и на вас да допадне.

Опаковка: Палитрата е в пластмасова опаковка в черно с от части прозрачен капак. Компактна е, плоска и лесно бихте могли да я набутате във всяка от нашите вечно препълнени дамски чанти. Когато я отворите има 12 цвята сенки и всеки един от тях е в по-неутралната гама. Непосредствено до тях има един от "онези" апликатори , които едва ли бихте ползвали, но за дамите които тепърва се пробват с грима, би могъл да бъде от полза. Цялата палитра съдържа 9,6 грама продукт, което прави по 0,8 грама за цвят.

Продукта: Да... да преминем към съществената част, а именно колко лесно се нанасят тези цветове. Изключително приятни за работа, сякаш леко кремообразни и много лесни за преливане и опушване на окото. Има 5 чудни матови цвята и 7 които имат перлен блясък, при някои една идея по-силен, при някои по-слаб. Тъй като напоследък съм в търсене на нови и нови мат нюанси, няма да лъжа че именно те бях причината да я купя. Оказа се обаче че всички цветове са страхотни и бихте могли да ги ползвате във всеки един ден от вашето ежедневие.За пътите в които съм използвала палитрата съм доволна от трайността на продукта, не избледняват и са толкова наситени, колкото са били и в началото на деня. Естествено за най-добри резултати препоръчвам използването на основа. Освен в ежедневието с тази палитра бихте могли да постигнете чудесни резултати и при направата на една вечерна 
визия, благодарение на тъмния матов черен цвят. Ето защо препоръчвам с две ръце!!! 

Цената: Можете да се сдобиете с The NUDES в DM или пък в Lilly на цена от 24 лв. Според мен добра цена за цветовете които получаваме. 









В случай че сте я пробвали ще се радвам да споделите вашето мнение за нея! Ако пък не, надявам се да съм ви била полезна при избора на подобен продукт.

Ако тази публикация ви де харесала и желаете да следите и други подобни постове от мен можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!!
До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари