NYX Matte Lip Cream - love it ..or love it?

Днес публикацията от мен е доста закъсняла, признавам че ползвам тези продукти от вече поне година и наистина, наистина са страхотни. И да, сетих се да споделя впечатленията си за тях чак когато вече не се предлагат на родния пазар, но това не значи че не може да се сдобиете с тях онлайн. След това леко отклонение, май е време да споделя с вас че става въпрос за NYX Matte Lip Cream. 



Опаковка: червилата намират място в пластмасова тубичка с апликатор, преди типична за повечето гланцове, а днес класика за такъв вид продукти. В една опаковка намират място 8 мл. продукт.

Продукта: това са матови червила които се нанасят супер лесно и приятно по устните ни. След като изсъхнат обаче се превръщат сякаш в матов татос върху устните ни. Изключително трайни са, като нанесени веднъж могат да се надграждат за по наситен цвят. В началото са мазни и при невнимание може лесно да се "движат" по устните ни или да се размажат, но след като изсъхнат можете да хапвате или пиете с тях и цвета все още ще е там. Аз лично обичам да ги комбинирам и в случай че сте в настроение можете да направите страхотен омбре ефект върху устните си. Имат страхотен сякаш ванилов аромат, за мен е много приятен и прави поставянето им още по приятно. 
Аз ще ви запозная с 6-те нюанса които притежавам в момента, но марката има налични повече от 20 цвята, така че имате възможност за добър избор. 
Цветовете са: Tokyo /03/, Milan /11/, Prague /18/, Amsterdam /01/, Abu Dhabi /09/, Transylvania /21/.

Цената: друг плюс на тези продукти е цената, страхотни продукти на достъпна цена. Преди когато NYX се предлагаше от магазини Златна Рибка, цената за брой беше 14,95. Сега можете да ги намерите на не по-висока от тази цена онлайн, но неудобството тук е че ще трябва да изчакате повече време за доставка.
Състава на червилата можете да видите на последната снимка! 






Ако все още се колебаете за тези, няма защо.. това е един страааааахотен и много любим мой продукт. 
Можете да го поръчате от: http://eu.feelunique.com/p/NYX-Soft-Matte-Lip-Cream-8ml

Ако пък имате проблем с поръчките онлайн, скоро ще ви предложа и друга алтернатива на тези продукти които можете да намерите и на родния пазар.

Ако тази публикация ви де харесала и желаете да следите и други подобни постове от мен можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!!
До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари