MUFE Aqua Cream - малко чудо в бурканче!

Да... все още първия месец от годината, и да... зимата си има своите позитивни страни, но аз нямам търпение все по-често да разнообразявам визиите си с повече и повече цвят. Именно за това днешното ревю е за чудесни продукти, но в наистина цветния им вариант. Става дума за Aqua Eyes от MakeUp Forever.




Опаковка: продукта е поставен в пластмасово, прозрачно бурканче с черна капачка и класическия за марката надпис отгоре му. Всяко бурканче съдържа 6 грама продукт.

Продукта: страхотни, кремообразни, водоустойчиви, можете да ги нанесете като сянка която няма да мръдне и в най горещите дни или пък да ги използвате за да направите прекрасна и различна очна линия, в случай че цвета е подходящ можете да ги използвате като руж или пък червило. Честно казано приложение за тях със сигурност ще намерите, те са наистина страхотни. Приличат много на Color Tattoо от Maybelline New York, неизменно мои големи любимци /ревю за тях можете да намерите тук./ така че ако те ви допадат със сигурност ще е удоволствие да пробвате и Aqua Cream. Продуктите се нанасят лесно както с четка така и с пръсти, импровизирайте и го направете така както е най-удобно и приятно за вас.
Цветовете които ще ви покажа са изключително наситени и с малко количество получаваме страхотни резултати. Това са: №10 - оранжев, №19 - лилав и №21 - тюркоаз.

Цената: можете да ги намерите в Sephora на цена от 50 лева за бурканче. Предвид сходните цветове обаче и разликата в цената..., ако все още не сте сигурни в това дали бихте използвали такъв тип продукт, можете спокойно да замените покупката на № 21 от MUFE с по-евтиния еквивалент от Maybelline под №20.







И все пак, за всяка отдадена на грима дама препоръчвам да пробва подобрен продукт. Те са изключително лесни за работа и много много трайни... <3


Ако тази публикация ви де харесала и желаете да следите и други подобни постове от мен можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!!

До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари