Glam Glow Daily Exfoliating Cleanser

Здравейте прекрасни дами, днес отново съм на вълна перфектна кожа и затова реших да ви запозная с един продукт за почистване на лице. Това е продукт за ексфолиране на лице от Glam Glow. Преди година правих ревю на техните маски за лице, наистина са страхотни въпреки цената им /ревюто можете да видите тук/. Именно защото бях впечатлена от тях реших преди време да пробвам и новия им измивен продукт.




Опаковка: Измивната пяна е поставена във флакон с удобна помпичка, който от своя страна пък е поставен в твърда картонена кутия, имитираща самия флакон. Бутилката е черна на цвят, със сребристи капак и надписи. Смея да твърдя че я намирам за много удобна. Съдържа 150 грама продукт, който смятам че ще ви е достатъчен за дълго. След отваряне препоръчителния срок за употреба е 9 месеца.

Продукта: Аз се спрях на черната опаковка, тя представлява ексфолиращ продукт за лице, който има anti-age действие, заличава фините линии по кожата,успокоява я и възвръща блясъка и. Този продукт аз използвам не повече от 2 пъти седмично. При по-мазна кожа може би по-честата употреба ще бъде възможна, но с комбинирана кожа като моята сухите участъци се пресушават допълнително и за това не смятам че е подходящ за по-честа употреба. Самия продукт представлява кал за лице с малки ексфолиращи частици, има същия вид като черната маска, но с една идея по-рядка консистенция. Нанася се върху сухо лице и се масажира с кръгови движения и с постепенно навлажняване на ръцете. Така от кал след втриване се превръща в измивна пяна. Колкото повече вода добавяте, толкова повече ще се разпени продукта. Измиването му става като просто изплакнете лицето си с вода. По указание може да се използва както сутрин така и/или вечер, но както казах за мен с комбинираната ми кожа е достатъчно 2 пъти седмично.
Като резултат след употребата му, смея да твърдя че лицето ми изглежда доста по-освежено и някак с по-изравнен тен, което много приятно ме изненада. Има същия аромат като маската, някак цитрусов в комбинация с нещо друго което не мога да определя. Може би се дължи на това че продукта съдържа екстракт от листа от чаено дърво.

Цената: За си доставите това удоволствие ще трябва да платите 60 лева за флакона, не е малко но в случай че сте с кожа като моята, това съкровище ще ви бъде достатъчно за доста време. Определено е един от любимите ми продукти за лице така че ви го препоръчвам с две ръце. В случай че търсите по хидратиращ продукт или пък такъв за проблемна кожа, марката предлага още няколко разновидности от които бихте могли също да се възползвате.










Ако този пост ви де харесал и желаете да следите и други подобни публикации от мен можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!!

До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари