Review: MakeUp Forever Ultra HD Foundation

Здравейте красиви момичетааа.. идват празници, усещате ли преповдигнатото настроение което лъха от всяка украса по улиците... всичко блести, красиво е, светло е и няма как поне мъничко да не ви стане хубаво! Аз обаче признавам, избързах и си направих един предколеден подарък, ноо.. исках да пробвам най-накрая новата формула на HD фон дьо тена на MUFE!
Именно за него ще ви говоря днес.



Опаковката: поставен е в пластмасова бутилка, същата като предходния вариант на фон дьо тена. Тя съдържа 30 мл продукт и в горната си част има малка помпичка. А капачката е пластмасова с логото на марката. 

Продукта: дааа, поредния доста, доста хвален продукт.. но бих казала че има и защо. Супер лек и нежен, нанесен на лицето наистина изглежда сякаш се слива с кожата и не стои неприятно и тежко. Създаден е да изглежда невидим пред камера и мисля че се справя чудесно с този факт. Формулата му е базирана на водна основа, без силикони, но въпреки това се нанася изключително лесно и приятно. Съдържа хиалуронова киселина и междувременно осигурява много добра хидратация на кожата.. истинско чудо. Сравнително по-лек е от предходния си вариант, бих го определила като средно покривен продукт. Мисля че с едно известно надграждане обаче бихме могли да получим и една по-добра покривност. Нанесен на кожата попива сравнитено бързо. Странен момент за мен е, че е подходящ за всеки тип кожа и суха и мазна. ДА, наистина в сухите участъци по лицето ми продукта се държи не по-зле от по-мазните в Т-зоната. Относно издържливостта също нямам забележки, нанесен на лицето при мен издържа без проблем поне 7-8 часа /това е максималното време в което съм стояла с грима/ 
Един друг много положителен момент е че фон дьо тена има широка гама цветове. Ако сте с по-розов тон или пък по-жълт, със сигурност ще намерите най-добрия за вас цвят.
Не забравяйте че R пред номера значи че продукта в е по-розовата гама, а Y пред номера - че е в по-жълтата. Перфектния цвят за мен през зимата е Y245, който отговаря на №120 от старият вариант на продукта. Това е и още един положителен момент. Ако вече имате своя любимец от тяхната серия просто трябва да проверите кой номер от новите отговаря на номера на старата опаковка. Цветовете са запазени същите и би трябвало да няма промяна в тях.

Цената: ...дам..страхотен продукт, в удобна опаковка, но в никакъв случай не е на ниска цена. Можете да го намерите в Sephora на цена от 84 лева. 













Ще се радвам ако сте го пробвали да споделите с мен своите впечатления и мнение от употребата му.


Ако желаете да следите и други подобни публикации можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!! 

До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари

  1. Наистина невероятен фдт, който оправдава и цената, и очакванията. Моят номер е 125.

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина невероятен фдт, който оправдава и цената, и очакванията. Моят номер е 125.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар