Review: Victoria's Secret lip secrets!!!

Здравейте прекрасни, красиви хора. Мисля че открих един от любимите ми Nude цветове за устни и то на доста необичайно място. Случайно разглеждайки в магазин на Victoria's Secret попаднах на щанда им с козметични продукти - каква случайност нали! Ок де, признавам че като го видях и се засилих на там, но кой може да ме вини, все пак това ми е слабост.. до някъде! Та именно там попаднах на тези два продукта за устни които всъщност доста ми допаднаха. Единият от тях е глос за устни, а другият е червило под формата на голям молив/сега доста масови, почти всяка марка има продукт в подобна опаковка/.



Satin Lip Crayon - Червилото е страхотно, хидратиращо, леко, с прекрасен nude цвят. Дори бих го определила като един много наситен с цвят балсам за устни. Нанася се лесно, но за да получим по-наситен цвят трябва задължително да повторим. От към трайност - не бих го определила като особено трайно за съжаление/жалко че така се влюбих в този нюанс/. От друга страна пък лесната му апликация намалява до някъде минуса от това. Аромат.

Color Shine Gloss - Глоса за устни е в класическа пластмасова опаковка с мек апликатор за нанасяне. Има много приятен цвят носещ името Charmed - няколко тона в по-червената гама от червилото. Аромат. Не е от лепнещите неприятно глосове и е чудесен цвят за да допълним с малко блясък ежедневния тоалет. Чудесно се комбинира с червилото и това бе и основната причина да го купя. Относно трайността, тук също мисля че на всички е ясно че обикновено този тип продукти не са от най-най трайните, така че не бъдете с безкрайно добри очаквания. Необходимо е повторно нанасяне след консумация на храни и напитки.

А сега ви оставям да хвърлите едно око отблизо :)





  






И двата продукта можете да намерите в магазините на марката. Цената им е около 25 лева за брой, но в случай че улучите намаление можете да се сдобиете с тях почти на половин цена.

Aко ви е било интересно и желаете да следите и други подобни публикации можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!! 

До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa


Коментари