Naarei - pure natural lipcare!

Напоследък доста често се говори за вредните химикали които се използват при създаването на козметични продукти. Тъй като аз не съм от хората които са съвсем наясно какво представлява абсолютно всяка една съставка в даден продукт и понякога ми се случва да гледам съдържанието с известно недоумение, реших да ви запозная с една марка която от скоро се предлага на нашия пазар. Именно тя е максимално пречистена от всички онези "лоши" консерванти и предлага 100 % био продукти. Това е италианската марка Naarei и днес ще ви запозная с 2 техни продукта за устни.




Червилото е от хирдратиращата им серия /марката предлага 2 такива хидратиращи и матови/. Избрах този червеникаво-кафеникав цвят, като сметнах че би бил чудесен цвят който да нося в ежедневието си именно през зимния сезон. Въпреки хдратиращата му формула цвета е доста наситен и се нанася много лесно на устните. Относно трайността му - бих я определила като средна, но имайки предвид формулата му е нормално да при този тип червила да имаме по-малка трайност от тези които имат матов завършек. Като цяло съм доволна, но след хранене е необходимо повторно нанасяне на продукта. Червилата и от двете серии са в пластмасови бледо розови гилзи с силен надпис в черно. Всяка гилза съдържа 4 грама продукт. Цвета който виждате на снимките е №11.


Гланца за устни /pure natural hydra lipgloss/ е отново приятен и хидратиращ продукт. Поставен в пластмасова тубичка със стандартен апликатор, в която се крият 6 мл. продукт. Нанасянето става отново много лесно, а продукта е много приятен и с добра плътност. И той както червилото има лек странен аромат на лимон и билки /поне така го определям до някъде аз/. Може да се носи самостоятелно без червило, тъй като при надграждане цвета е достатъчно наситен. Нюанса който аз избрах е под номер 4, отново чудесен прасковен цвят, който бихме могли да ползваме в ежедневието си, а аз го комбинирам чудесно и с цвета червило който избрах.


Ако държите на пречистена натурална декоративна козметика ви препоръчвам да пробвате тази на Naarei. Имат богата гама декоративна козметика и можете да ги откриете на сайта www.bio-cosmetic-brands.com, а съвсем скоро и в салон Belluchi Pro.

Ако желаете да следите и други подобни публикации можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!! 

До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa


Коментари