MUFE: Makeup Artist Eyeshadow Palette Vol.1 - Nudes

Наскоро минавайки покрай Sephora "забърсах" именно този сет от MUFE. Тъй като съм слушала че едни от най-добрите сенки са именно с тази марка, бях решила да запълня някои празнини в колекцията си с техни продукти. Така се случи че освен някои други цветове и глезотии се сдобих с тази сладка палитра. Ето защо реших да направя ревю именно на нея - чудесен вариант в който бихте могли да тествате 9 цвята от марката на една много достъпна цена.




Опаковка: направена от картон с магнитно затваряне в палитрата намират място 9 цвята в по-неутрални, телесни тонове. На самия капак от вътрешната страна срещу цветовете има и голямо огледало. Всеки от деветте цвята е в по-малък размер /от 1,8 грама/ от стандартния за марката /2,5 грама/, но пък е същия като грамаж като сенките на MAC например.

Продукта: и деветте цвята са перфектни за да създадете чудесна ежедневна визия или да се превърнете в най-добрата версия на себе си за някое вечерно парти. Нюансите в палитрата имат 2 различни завършека, но като един единствен минус бих отбелязала че всеки един от цветовете е с блясък. Няма матови нюанси, така че за любителките на матовите цветове това не би била най-добрата палитра. Като качество обаче са страхотни. Всички те наистина са много наситени и се нанасят с голямо удоволствие. Всеки един цвят е сякаш микс между кремообразен и прахообразен продукт, което прави употребата им изключително лесна и приятна, а цвета е много интензивен дори положен и върху кожата без основа.

Цената: дааа..тези които познават MUFE са наясно колко струва удоволствието да притежаваш цвят от техните. Единична сянка е на цена от 44 лева за брой. За съжаление в България не можем да се възползваме от отстъпките които марката прави в други страни. Ето защо когато видях че палитрата струва 78 лева определено се изненадах. Да, реално не звучи никак малко, но ото друга страна сдобивайки се с нея имате универсалната си ежедневна палитра която ще си служи вярно дълго време и то на цена много по ниска от тази на която бихте купили продуктите по отделно. Вярно е грамажа е малко по-малко, но дори и така отново си заслужава.











Надявам се да съм ви била полезна, ако ви е било интересно и желаете да следите и други подобни публикации можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!! 

До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa






Коментари