Avon Luxe Foundation Review

Красиви момичета, всяка от нас желае нежна, чиста и свежа кожа нали..!? Днес споделям с вас своите впечатление от употребата на фон дьо тена Avon Luxe, един изненадващо за мен много лек и приятен за употреба продукт, който придава нежен вид и изравнен тен на кожата ни.




Опаковка: количеството което получаваме е 30 мл. Продукта е поставен в стъклена бутилка с луксозна в златисто капачка и дозатор. Именно 1-2 натискания са необходими за да получите достатъчно количество продукт за цялото лице.

Продукт: получих го като един от продуктите които използвах при участието в една кампания на марката./повече за нея можете да разберете тук и тук./ Честно казано не бях ползвала продукти на Avon с години, но ето че ми се отвори възможност така приятно да се изненадам. Фон дьо тена се предлага в 5 различни нюанса, снимки на два от тях ще можете да видите по-долу. Води се адаптивен с цвета на кожата ни продукт. Като консистенция е флуид, много лек и приятен. Можете да го нанесете с лека ръка и така ще получите един малко по-покривен BB крем с който чудесно изравнявате тена на лицето си. Това е начина по който го нося и аз. Ако пък надградите ще получите леко сочен и свеж вид без несъвършенства. Бих го определила като продукт със средна покривност. Има лек аромат, който за мен е много приятен. Общо взето от вече месец го ползвам почти всеки ден, не забелязвам някакви неприятни реакции от страна на кожата ми. Дори смея да твърдя че сменяйки предходния с този сякаш по-рядко се появяват малките, досадни несъвършенства по кожата ми. След нанасяне аз го фиксирам с пудра и смея да твърдя че се държи доста добре през деня. В следобедите определено се проявява омазняването в Т-зоната, но все пак това не е от фон-дьо-тените регулиращи себумната секреция. Добър плюс е че продукта има SPF20, което макар и да не е достатъчно все пак е някаква защита от вредните слънчеви лъчи!

Цена: за цената си от около 20 лева / стандартно 26 лв., при промоции можете да го откриете и на цена от 16 лв. /, мисля че влизаме в един сравнително бюджетен вариант с не лошо качество. Естествено всеки трябва да пробва сам за себе си, но аз съм приятно изненадана и мисля че бих поръчала отново.








Надявам се да съм ви била полезна, ако ви е било интересно и желаете да следите и други подобни публикации можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!! 

До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари