Избелващите лентички PearlGuard на Orax!!!

Тъй като белите зъбки са цел на почти всеки един от нас реших да споделя с вас опита си с избелващите лентички на Orax - Pearl Guard. За тези които не са запознати с предходния им продукт, искам да споделя че това е нова подобрена формула на старите лентички за избелване Pearl Dent.
  


В една опаковка Pearl Guard ще намерите 14 пакетчета, всяко с по 2 лентички в него, както и подробно описание на продукта. Едната, по-дълга лентичка е за горния ред зъби, а другата по-къса е за долния. Те са прозрачни на цвят и приличат на гелче което е разстлано по подложката. Отлепят се много лесно и съответно употребата им е максимално опростена и чиста. Всичките 14 пакетчета са един курс на избелване - съответно 2 седмици.
Поставянето на лентичките е необходимо един път на ден в продължение на 1 час. Хубаво е преди това да сте почистили зъбките си. Добре е и те да са максимално подсушени (ако е необходимо със салфетка дори) за да могат да залепнат по-добре самите лентички. След час трябва да ги премахнете и при наличието на някакви остатъци можете да измиете зъбите си без паста или просто да изплакнете устата си...И естествено да се радвате на по-бялата си усмивка с всеки изминал ден. В случай че срещате затруднение при отлепянето, от Orax съветват да намокрите лентичките, като по този начин ще улесните тяхното отлепяне.
Относно вкуса им, не бих го определила като неприятен в никакъв случай. Създават ментов вкус, но за разлика от предшественика си Pearl Dent, някак си не се пенят толкова много. Може би за това бих ги определила като по приятни за носене. Активния агент в тях не е вреден, така че спокойно можете да преглъщате слюнка докато ги носите. 


Важно е да отбележа че лентичките не съдържат пероксид и съответно са максимално безвредни за нашето здраве. Преди време проведох един курс за избелване с Pearl Dent от които бях изключително доволна. Сега започнах втори курс с новите лентички Pearl Guard и мисля че ще остана дори по-приятно изненадана, но задължително ще ви държа в течение.
При употребата на продукта не проявявам никаква чувствителност, нито при зъбите, нито при венците, дори ми се е случвало да ги държа повече от 1 час, съответно без да имам проблем. Естествено ако имате някакъв оплаквания е желателно предварително преди употребата на продукта да се консултирате с вашия стоматолог. 


Друг много важен момент при употребата на лентичките е да не пиете кафе, чай, червено вино и прочие. Общо взето всички онези напитки и храни които оцветяват зъбките ни, тъй като в продължение на 2 седмици зъбите ни ще са по-уязвими от към оцветяване. Тютюнопушенето също ще намали ефекта от избелването. В случай че все пак приемате такъв вид храна е добре след това добре да изплакнете устата си.Честно казано с другите продукти нямам проблем, но кафето определено ми е слабост. Ето защо като компромисен вариант, аз пия кафето си със сламка. Така избягвам максимално достъпа на течността с зъбите ми. 


Курса на избелване може да се повтаря на всеки 3-4 месеца в зависимост от нюанса на зъбите. В случай че им дадете шанс, лентичките може да станат един ваш много добър приятел. Употребата им обаче не се препоръчва на бременни, кърмачки и деца под 12 години. Добре е да държите кутийката с лентите в хладилник.

Ето и едно видео което направих към поста за това как да ги поставяте и махате! 
Ако желаете да се сдобиете с един пакет от тях, можете да го направите на OraxDent.bg. При поръчка използвайки кода ALLEXA получавате безплатна доставка.




Цената на лентичките е 49,90. Това се пада около 3,50 лева на ден за избелване. Предишните лентички Pearl Dent бяха на цена 69,90 лева, така че сега получаваме една по-достъпна цена за едни по-бели зъбки. 

Ползвали ли сте подобни продукти!? А може би имате впечатления конкретно от този продукт? Ще се радвам ако споделите мнението си като коментар под поста!


Надявам се поста да ви е бил полезен, ако желаете да следите и други подобни публикации от мен ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook или Instagram, a ако искате да виждате и други клипчета от мен можете да се абонирате за канала ми в Youtube!!! :)

Коментари