The new Maybelline Hydra Extreme lipsticks

Здравейте красиви момичета, днес най-накрая дойде ред и на новите хидратиращи червила от Maybelline! Всъщност не чак толкова новите, предвид факта че аз ги имам от вече почти 2 месеца, но чак сега ще ви споделя за тях в няколко реда!!! 




Сдобих се с два цвята от тези, които всъщност, за щастие се оказаха много приятен продукт!
Опаковка: поставени са в червена пластмасова гилза, с класическо затваряне. На дъното е поставен стикера с номера и цвета на червилото. 

Продукта: както споменах, много приятни. Имат чуден сладникав аромат, наподобяващ сякаш ванилия в комбинация с нещо което все още не мога да преценя какво е! Нанасят се много лесно и равномерно по устните. Самите червила са сякаш по-мазни и това допълнително спомага за по-лесното разнасяне. Да определено придават по сочен вид на устните ни и определено се държат добре. Относно трайността - бих я определила като средна. Все пак повечето хидратиращи червила не са от най-най трайните, за разлика от тези в мат вариант, но аз лично съм доволна от това колко време издържат на устните ми. Друг плюс е че има доста цветове от които можете да избирате, както по нежни и семпли така и по смели и контрастни!

Цената: всъщност това е и една причина заради която си заслужава да им дадете шанс - цената им варира около 5-6 лева за брой. В случай че пък не ви допаднат няма да е кой знае каква загуба.












На мен специално доста ми допаднаха и в случай че търсите ново хидратиращо червило можете да подберете едно от тези, мисля че няма да ви разочароват! Ако пък вече имате опит с някое от тези, ще се радвам да го споделите с мен като коментар!


Надявам се да съм ви била полезна, ако желаете да следите и други подобни грим предложения можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!! 

До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари