Отивате някъде..,а взехте ли Nuxe The Essentials!?

Здравейте красавици, днес ще ви споделя малко за един комплект от мини продукти на Nuxe.Това е така популярният им Travel Set и тъй като скоро ми предстои пътуване реших да си подаря един такъв.  Доста популярен сред много бюти блогъри и то не случайно - това сетче е събрало всички страхотни продукти от Nuxe в още по-сладки малки опаковки.




 Всички продукти са сложени в малък прозрачен несесер, който се явява един вид подарък. Комплекта съдържа общо 6 продукта, които в следващите редове ще разгледам на кратко. Може пък сред тях да откриете един от новите си любимци.


Първия продукт - това е от серията Prodigieux, които са известни с един от така любимите ми аромати  (на мен лично това ми е достатъчно за да се влюбя в него). Това е душ-гела, само че в 30 милилитрова мини опаковка. Приятен измивен продукт, който оставя кожата ни, нежно ароматизирана с този любим аромат. Освен всичко това в него има и малки блестящи частици, които придават на кожата ни приятен, свеж блясък.


До него заема мицеларната вода, за нежно почистване на кожата на лицето. Тя има мек аромат на роза, а количеството което получаваме е 35 мл. Честно казано отново много приятен и нежен продукт, а всички които обичат аромата на рози предполагам ще се влюбят в него. Добре почиства лицето и премахва грима, като е подходяща както за лице така и за премахване на грима от очите. 


 Маслотооо Huile Prodigieuse.. невероятно успешен продукт на марката! Страхотен аромат, мултифункционална употреба и приятна консистенция. Това масло за мен е абсолютен must have, за всяка дама. Можете да го използвате за какво ли не - за хидратация на кожата, за по лесно разресване и подхранване на косата.. а ако сте любителка и на свежа, нежна и блестяща визия можете да се сдобиете със същия продукт, но с миниатюрни блестящи частици.  Ревю за него можете да видите тук! И не по-малко важно е че за мен това е доста икономичен продукт!



Prodigieux Le Parfum...ммм  тук само мога да кажа ...аромата!!! Всички дами ползвали продукти от тази серия са наясно за какво говоря! Много нежен и женствен , определено много любим аромат, а и парфюм ..още по добре! А количеството в този сет не е много, но е достатъчно за да го тествате и да прецените дали това ще бъде един от новите ви фаворити.


Creme Fraiche De Beaute е много приятен хидратиращ продукт за лице, с успокояващо действие. Една добра грижа за кожата на лицето ни, която може да нанасяме както сутрин, така и вечер. Прави кожата мека и нежна и я предпазва от вредни външни влияния. 


Reve De Miel Ultra Comforting Body Cream - това е много приятен крем за тяло съдържащ мед и обогатен с различни масла за успокояване и хидратиране на кожата ни. Подходящ е също за чувствителна и суха кожа. След нанасяне кожата е много мекичка и нежна.


The Essentials се предлага в аптеките на цена от около 16-17 лева! Това е една добра цена за която реално можете да тествате всеки един продукт ако не сте сигурни в него и не желаете да рискувате с опаковка в цял размер.

Ползвали ли сте някои от продуктите в сета? А какво е мнението ви за марката?!
На мен ми е много любима, но ще се радвам ако споделите опита си с мен! :)

 Надявам се да съм ви била полезна, ако желаете да следите и други подобни грим предложения можете да се абонирате за канала:
или пък да харесате страницата ми във Facebook и Instagram!!! 

До скоро красавици !!!
❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa



Коментари