MAC HEROINE ..what is there not to love?

Здравейте красавици, днес реших да споделя с вас една от най-любимите ми комбинации за сочни, секси устни. Това е едно от най-харесваните от мен червила, а именно Heroine от МАC. Наситен, матов, много дълготраен и уникален за мен цвят в лилавата гама. Не случайно е натрупал своята популярност. А най-хубавото е че от сравнително скоро в магазините на марката можете да откриете и перфектния към него молив за устни носещ същото име. 




Опаковка: червилото е от постоянната колекция на марката и е в типичната за нея черна гилза с брандирано в сребристо лого. В гилзата място намират 3 грама от продукта. Молива за устни от своя страна е 1,45 грама.

Продукта: от къде да започна... не случайно червилата на МАC са толкова популярни, а цветовете които предлагат са разнообразни, интересни и различни. От мат серията на марката има наистина страхони цветове, но смея да твърдя че Хероин е едно от тези уникални цветове на които не можем да открием по-достъпен еквивалент. Дълготрайно, и веднъж нанесено при мен издържа цяла вечер. Сякаш се слива и попива в устните ми и ..няма мърдане :). Има кемообразна текстура и именно за това се нанася с лекота без да опъва. Цвета е много покривен и въпреки че е матов, не изсушава много устните (но за всеки случай препоръчвам да ги хидратирате с балсам предварително). Цвета ми е много любим и аз си го нося с удоволствие през цялата година. Това е едно от тези лилави, които пасват чудесно на всеки сезон. Изключително добре стои и на тъмни кожи, там цвета сякаш изпъква дори повече. 
Молива от своя страна е средна мекота, отново страхотна наситеност на цвета и много лесен за нанасяне. Лично на мен ми допада факта че не е прекалено мек, така сякаш по-лесно и прецизно се нанася цвета. До някаква степен изсушава устните, така че предварителната хидратация е задължителна. Определено е точната комбинация за червилото.

Цена: продуктите се предлагат в специализираните магазини на марката. Цената на червилото е 38 лева за брой, а цената на молива е 32 лева.













Ползвали ли сте червилата на MAC ? Кое е любимото ви от тях? А, какво мислите за Heroine?!


До скоро красавици!!!
Ако желаете да следите и други мои публикации, можете да харесате страницата ми във Facebook или Instagram.


❥ ❥ ❥ Allexa Make Up

Коментари