La Roche-Posay Anthelios XL

Здравейте момичета! Вече преполовихме лятото, но въпреки това не трябва да забравяме да предпазваме нашата кожа от вредните слънчеви лъчи целогодишно. Именно за това днешния пост ще е насочен към продукт, който ни предпазва от силните, вредни слънчеви лъчи, а с това не разваля и гримът ни. Днес в светлините на прожекторите е Anthelios XL от La Roche-Posay.



Опаковка: флуида е поставен в пластмасова тубичка в правоъгълна форма. Плоска и удобна за път, тубичката събира 50 мл. продукт.

Продукт: това е ултра лек флуид, които при нанасяне попива веднага. Отдавна търсих продукт, който максимално малко да омазнява лицето ми (ползвала съм такива на Nuxe, Bioderma, Avene - но лицето ми се омазняваше доста от всеки един) и ето че попаднах на този на La Roche. Има много, много бледо жълт, почти бял цвят и е доста течен спрямо еквивалентите си на подобни марки. Преди употреба, намирам че е по-добре да го разклатя, защото като че ли консистенцията му става по еднородна. Използвам го вече повече от месец, както на плажа така и в ежедневието си и намирам че се държи доста добре и под грим. Естествено има леко омазняване в края на деня, но в сравнение с други продукти е направо пренебрежимо. Освен това флуида е с SPF 50+ - какво по хубаво от това. Защитава ни както от UVA така и от UVB лъчите. Фотостабилен е и е некомедоногенен. Тестване е под дерматологичен контрол и е подходящ за чувствителни кожи. Не съдържа парабени и е без парфюм, въпреки че аз усещам лека специфична миризма. Определено го препоръчвам с две ръце на всички дами, които не са намерили подходящия ежедневен продукт с добър SPF фактор.

Цена: можете да го откриете в почти всяка аптека на цена от около 28-30 лева. Която определено си заслужава предвид количеството от 50 мл, които ще ползвате доста време.






До скоро красавици, надявам се поста да ви е бил интересен и полезен! 
Ако желаете да следите и други мои публикации, можете да ме следите във Facebook и Instagram.

Състав: AQUA / WATER, DIISOPROPYL SEBACATE, ALCOHOL DENAT, GLYCERIN, DIMETHICONE, ISOHEXADECANE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTOCRYLENE, SILICA, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, ISONONYL ISONONANOATE, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, C12-15 ALKYL BENZOATE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL, METHOXYPHENYL TRIAZINE, ISODODECANE, PHENOXYETHANOL, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, SILICA SILYLATE, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, PEG-8 LAURATE, CAPRYLYL GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TOCOPHEROL, DISODIUM EDTA, DODECENE, PROPYLENE CARBONATE, POLOXAMER 407, ZINC GLUCONATE, PERLITE

Коментари