Summer in the city - Maybelline Baby Lips ELECTRO

Жаркото слънце по кожата ми, парещия пясък под краката ми и вятъра в косите ми...ок спирам, защото това заприлича на поема от не особено надарен и клиширан автор :) ...но това са спомените и настроенията които ми носят продуктите от настоящото ревю! Кой не иска добре хидратирани и меки устни с цвят и дъх на лято. Днес ще ви споделя моите впечатления от новите  балсами Electro на  Maybelline New York.




От доста време тайно ги чакам да се появят на пазара у нас и с лека завист гледах на момичетата които ги притежават ...от другия край на света. Знаете колко много обичам Baby Lips балсамчетата, едно от първите ми ревюта беше именно за тях, (а него можете да видите тук) Baby Lips излязаxа миналата година и ето че има и ново страхотно лятно попълнение в лицето на Electro.



Опаковата: отново онази сладка цветна капачка, по чиито цвят можем да познаем съответния аромат от серията. Тук гилзата е отново пластмасова, но в черен цвят, а именно капачката е тази която се откроява по-сериозно.


Продукта: четири страхотни цвята, още щом ги видях знаех че ще ми бъдат любимци. 
Pink Shock - страхотен цикламен нюанс, може би най-наситения цвят от четирите. Нежно хидратира, но и придава приятен розов ефект върху устните ми, спокойно бихте могли да замените лятното си червило с него. Ароматът му би трябвало да е на диня, но аз имам усещането че сякаш съм намазала устните си с ароматни боровинки и малини!


Strike A Rose - най-подходящия нюанс за ежедневието според мен, пасва ми чудесно и като цвят и като наситеност. По-коралов, но едновременно с това и розов. Ароматът му е на праскова, но комбинирана с нещо сладко което не мога да определя.


Oh! Orange! - този цвят е за малко по-смелите дами които си падат по по-оранжевите нюанси, аз лично съм им голям фен, особено когато хвана малко слънчев загар. Иначе изглеждам като някое лакомо дете омазала се в лютеница. Нежен цвят, средно наситен, много хидратиращ, с освежаващ аромат на вкусен грейпфрут с портокал!


Berry Bomb - към този цвят бях най-най-любопитна! Това лилаво, представяте ли си ако беше реално толкова наситено както е в гилзата. Оказа се всъщност много приятен лек лилав цвят, който спокойно можете да носите и в ежедневието си. Ароматът му според етикет е на плодов пунш и аз лично не успях да го определя като конкретен аромат, така че се съгласявам с описанието му.


И четирите продукта са много хидратиращи и трудно бихте могли да прекалите с тях, именно защото цвета не се надгражда особено. Такъв е какъвто нанесете първоначално - все пак са балсами, и то страхотни балсами! Относно издържливостта - тя е около 2 часа, може би 3 ако не консумирате нищо.


Цената: много достъпна - 3,45 лева за брой, беше цената на която аз ги купих.  Според мен определено си заслужава да им дадете шанс и да разнообразите и приповдигнете духа си в летните жеги.

Пробвали ли сте ги? Кой цвят ви допадна най-много?! Ще се радвам ако споделите своето мнение като оставите коментар :) До скоро приятели!

Ако желаете да следите и други мои публикации, можете да харесате страницата ми във Facebook или Instagram.

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa

Коментари