Highlight My Day!!!

Здравейте красавици, хайлайтъра напоследък става все по-актуален, може би заради многото начини на приложение или заради така модерното контуриране и strobing ефета(в последно време), но независимо от тенденциите той си остава важен елемент от грима. Придава завършен и свеж вид! Ето за това реших днешния пост да бъде за един такъв мой любимец, предполагам доста известен на всички дами с пристрастие към грима. Това е хайлайтъра на The Balm - Mary-Lou Manizer.



Опаковката: поставен в пластмасова кръгла опаковка с типичната за марката цветна апликация. От вътрешната страна, на гърба на капака е поставено огледало, а продукта е 8,5 грама, което при наличието и на други подобни продукти, сигурно ще ми стигне до живот.

Продукта: тук не знам от къде да започна...невероятен е, супер, супер пигментиран, изключително лесно се нанася и разнася! Трябва да се внимава с полагането му върху кожата, защото с него можете да прекалите много лесно. Като казвам това нямам предвид че е от типа с едри брокатени частици, а е много фин и нежен. Можете да го използвате както за хайлайтър така и като сянка върху клепача, или пък да го положите само във вътрешния ъгъл на окото за да озарите погледа. Продукта е в много лек цвят шампанско с много леки златисти отенъци. Бих казала че пасва чудесно както на по-тъмни, така и на по светли кожи, независимо дали са с топъл или студен под тон. Това съм го изпробвала. Подходящ е и да се използва като сянка, с много наситен цвят. Всъщност аз доста често го използвам за ежедневен лек грим. 

Цената: можете да го поръчате онлайн, има и български сайтове които в които се предлага. Цената на която аз го купих преди година е около 40 лева. Пак искам да повторя че инвестирайки в този продукт, то ще ви бъде достатъчен за много, мноогоо време.

В сравнение спрямо MAC Soft & Gentle е доста по-ситен и нежен. Също като него, както споменах пасва на доста типове кожа, но сякаш има повече златист отенък. Сравнявам го именно с него, защото това е другия ми любимец, който можете да използвате почти на всеки, а е доста ползван сред любителките на грима!

Така че мили дами, ако сте в търсене на бъдещия ви любим хайлайтър, този го препоръчвам с две ръце!!!





До скоро красавици! Благодаря че отделихте време да прочетете този пост! <3
Ако желаете да следите и други мои публикации, можете да харесате страницата ми във Facebook или Instagram.

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa


Коментари