Favourite Drugstore Consealers

Здравейте приятели!!! В днешния пост ще ви представя моите любими дрогерийни коректори. Един тип продукти които изключително променят и озаряват погледа ни. Достъпни, лесни за откриване и приятни за ползване -  това са продуктите на Maybelline - Fix Me, Bourjois - Healthy Mix и Rimmel - Wake Me Up./като последните два имат и страхотни фон дьо тени от същата серия, а ревю за тях можете да видите ТУК/




Ще започна първо с приликите относно цената! И трите продукта са на доста достъпна цена имайки предвид времето което ще ви е необходимо да ги изхарчите. Според употребата при мен, бих казала дори че са икономични. Цената им е средно около 10-14 лв в зависимост от мястото на закупуване.  



Нека обърнем малко внимание на всеки продукт по отделно:
Maybelline Fix Me e лек между течен и кремообразен продукт. След доста позитивните изказвания по негов адрес реших и аз да го пробвам и останах много приятно изненадана. Попадала съм и на доста сравнения на продукта с еквивалента му на бранда Nars. Средно покривен, добре озарява зоната около очите, лесно се разнася и прелива. Не се впива неприятно във всяка фина линия и стои много естествено положен върху кожата. Поставен е в пластмасова тубичка с апликатор, което прави употребата му още по приятна. Количеството което получавате е 6,8 мл. На нашия пазар за съжаление съм попадала на не повече от 5 цвята от него. Този който ви показвам днес е №10. Fix Me e без аромат, така че ето и един плюс за тези които предпочитат продукти без мирис.


Следващия по ред е коректора на Bourjois - Healthy Mix. Този продукт ползвам от доста време и дори не съм го преполовила все още. За разлика от другите два коректора, този е по-гъст и кремообразен. Има от средна до висока покривност и чудесно допълва своя по-голям брат - фон дьо тена Healthy Mix/ревю тук/. Въпреки по-гъстата му консистенция се разнася лесно и озарява добре погледа. Като лек минус бих казала че стои една идея по-тежко от другите два, но с една добра основа бихте получили максимума от него! Продукта е в пластмасова тубичка и за разлика от другите два няма апликатор с който да нанесете колкото ви е необходимо. Ето защо понякога може да се окажете с повече продукт от необходимото. Ако пък погледнем от положителната страна, от гледна точка на хигиената е доста по добро решение. Цвета който ще ви покажа е № 52, а в тубичката се крият 10 мл продукт. Никак малко нали, имайки предвид че стандартен фон дьо тен е в опаковка от 30 мл. Друго нещо което на мен ми допада е че има нежен, лек аромат, типичен за повечето продукти на марката. 



Последния от трите коректора е този на Rimmel - Wake Me Up. Този също е сред любимците ми, а това е втората опаковка която си купувам. Продукта е тип флуид, много лек със средна покривност, отново лесен за употреба и преливане. Не подчертава фините линии, не се събира в гънките на кожата и озарява погледа мигновено. Поставен е отново в пластмасова тубичка с апликатор, а количеството което получаваме е 7 мл./почти същото количество като това на Maybelline/. Цветът който ви показвам е 030 - Classic Beige, а на нашия пазар за сега съм срещала само три цвята от него. Коректора няма някаква специфична мирвзма която да е дразнеща и неприятна. Към него има и чудесен фон дьо тен от същата серия Wake Me Up, който с лекота озарява цялото ни лице /ревю тук/.



Надявам се тази статия да ви е била полезна. Ползвали ли сте някои от тези продукти?!
До скоро красиви!!! <3

Ако желаете да следите и други мои публикации можете да ме последвате във Facebook и Instagram! Линковете са в карето отдясно!Благодаря!

Коментари