DiorSkin Nude Tan - bronze that face!!!

Здравейте, днешният пост отново е свързан с лятното ми настроение. Няма как с тези прекрасни слънчеви дни. Днес ще ви покажа един бронзиращ продукт с който се сдобих сравнително скоро/или може би нещо между бронзант и руж/. Става дума за Diorskin Nude Tan.




Един много красив продукт в луксозна опаковка. Той спада в по-високия ценови клас, но пък очите ми останаха в него и реших, че трябва да го пробвам. Продукта е поставен в сребриста кутийка с логото и шарката на марката. Затваря се и се отваря лесно с магнит. От вътрешната страна на капачето има разположено огледало. Продукта пък от своя страна е много красив микс от няколко различни цвята. Смесени заедно придават един много нежен, лек и здравословен загар на лицето. Нанасят се и се разнасят равномерно и с лекота.


Този бронзант е по-светлия № 002 Sunlight с леки отенъци на розовото. Има и по-тъмна версия, в по прасковени тонове носещ името Sunset /№ 004/. Скоро излезе и лятната колекция на марката с чудесен продукт от тази серия. Страхотни, наситени цветове/при възможност съветвам да ги погледнете/. Да се върнем отново на този продукт. Dior Nude Tan не е мат. Поставяйки го на лицето, забелязвам че има малки блестящи частици, които аз лично харесвам. Смятам че чудесно допълват една лятна визия.


Относно издръжливостта му - при мен е много добра, но както съм казвала и преди много малко ружове и бронзанти са нетрайни върху моята кожа. Обикновено нямам проблем с това. Няма аромат, това е плюс за тези които не си падат по ароматизирани продукти.


Към бронзанта има и малко кабуки. То е отново в сребристо, а отдолу отново са поставени инициалите на бранда. С него нанасянето става изключително лесно, но можете да използвате и по-голяма четка за по-бързи резултати. Освен малката кабуки четка, в опаковката има е кадифен калъф в който можете да прибирате продукта


В тази сладурска кутийка се съдържат 10 грама продукт, а цената му варира, но грубо е около 90-100 лв в зависимост от магазина от който ще го купите. Ако държите на луксозната козметика бих ви го препоръчала, това е едно чудесно допълнение към всяка колекция. Въпреки това има много други достъпни продукти, които имат подобен финиш и са не по-малко трайни. Специфичното при този продукт е че не е особено подходящ за нанасяне на цялото лице. И двата цвята които се предлагат са или в по-розовата или по-прасковената гама. По-скоро бихте могли да го ползвате за да придадете лек загар на скулите си и в същото време да ги озарите.


Състав: Talc, Nylon-12 , Lauroyl lysine,Magnesium Myristate, Synthetic fluorphlogopite , Octyldodecyl stearoyl stearate, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Ascorbyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, PEG-6 isostearate, Magnesium aspartate, Zinc Gluconate, Parfum, Copper gluconate, Butylphenyl Methylpropional, Sericin, Phenoxyethanol, Hesperetin Laurate, Rhodochrosite Extrac t, Hydrolyzed Linseed Extract, Balanites Roxburghii  Seed Oil, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Hexylene Glycol, BHT, ethylhexyl sodium dehydroacetate





Коментари