Pupa China Doll - пресовани пигменти

Днес ще споделя за пресованите пигменти на марката Pupa Milano. Това са серията China Doll, сенки с много, много, ама много блясък, които можете да използвате за да озарите погледа си във всеки един момент. Сега наближават празници, за които спокойно можете да се нагласите с много блясък и приповдигнато настроение. От общо четири цвята, двата които аз имам са съответно 02-Oriental Dark Violet и 03-Taupe Opulence




Така изглеждат самите сенки, когато махнете опаковката. И в двете кутийки има апликатор за нанасяне от продукта. Цветовете не са особено наситени, но могат да се надграждат за по интензивен блясък и съответно за леко засилване на цвета. Всяка кутийка с цвят съдържа 2,5 грама продукт, което като количество ще ви бъде достатъчно за доста дълго време.


Двата цвята имат силен перлен завършек. Цвят 02 е тъмно лилав цвят със сребристи блестящи частици, а цвят 03 е тъмен сиво-сребристо-бежов цвят, отново със сребърен блясък. Втория цвят - 03,  както се вижда от снимката има малко повече блясък за сметка на цвета спрямо първия. Сенките спокойно могат да се използват като се нанасят както със суха четка, така и с мокра за по силен и наситен метален завършек.


Състав:


Сенките купих за 27 лева двете, понеже хванах някаква разпродажба и при закупуване на един продукт втория беше подарък. ;) Ето защо и нямаше как да ги подмина!!!
Това е от мен за днес, до скоро!!! 

Коментари