Essence 3D Еyesahdows - добро попълнение

Случайно попаднах на този продукт от Essence и днес ще ви разкажа за него. Това са двуцветните им 3D сенки или иначе - Essence 3D Eyeshadows. Както казах те са по два цвята в кутийка, един по-тъмен и един по-светъл. Аз се сдобих с два броя от тях за проба, и честно казано тези цветове ми се сториха най-добри като консистенция. Под най-добри имам предвид най-мазни и най-лесно преливащи. Все един от двата цвята в другите тестери ми се струваше твърде прахообразен, не достатъчно наситен, може естествено това да се е дължало и на самия тестер, но все пак реших да пробвам само два за сега.




Продукта се оказа обаче много сполучлив, поне според моите очаквания. Нанасянето наистина става лесно, преливането на цветовете също. Самите сенки са наситено и едновременно нежно блестящи, като имам предвид един приятен сатенен блясък. Двата продукта са все в кафяво-розовата гама, но може би пък така ще ми влизат по-често в употреба. Цветовете са: 01 - Irresistible Fox-Trott и 03 - Irresistible Choco Cupcake.

01 - Irresistible Fox-Trott: 
Прекрасен коралов цвят в комбинация с мек кафяв цвят с златисто-розовеещи частици. На снимката цветовете изглеждат малко по-тъмни отколкото реално са. И двата цвята обаче могат да се ползват както като основна сянка така и за озаряване на окото във вътрешността на клепача.


Втората комбинация е: 03 - Irresistible Choco Cupcake


Комбинацията тук е от два по контрастни цвята. Светъл цвят шампанско с много лек розовеещ отенък и по тъмен кафяв цвят отново с този лек, нежен розов отенък, който всъщност го прави много приятен и различен. Отново тук имаме два цвята лесни за преливка, с възможност за изграждане на по интензивен цвят.



Всяка една от тези 2 мини палитри разполага с 2,8gr продукт. Цената на сенките варира според обекта от който ще закупите, поне според моите наблюдения. Едната която купих бе на цена 6.50, а другата 5,60лв.

Състав: MICA, TALC, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, HYDROGENATED POLYDECENE, C12-13 ALKYL LACTATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 20, COBALT TITANIUM OXIDE, ALUMINA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, SILICA, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, DEHYDROACETIC ACID, SORBIC ACID, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Това е от мен за днес, прекрасен ден мили дами!!!
За повече информация ето и сайта на марката: http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/senki-za-ochi/e/product/3d-eyeshadow-09/


Коментари