Трицветната палитра на Wet'N'Wild

Трицветната палитра на Wet'n'Wild..., от доста време се канех да пробвам техен продукт, но честно казано макар и в ниския клас козметика, който се предполага да е по-масов, ми се сториха доста трудно откриваеми. Палитрата която аз си купих е с по неутрални и ненатрапчиви цветове с идеята, че точно тези цветове ще мога да ползвам по-често в ежедневието си. 


Името и е Sweet As Candy, и се състои от три много приятни цвята. Всеки от тях е "надписан" за какво е най-подходящ, но разбира - импровизирате ;). Самата консистенция на продукта не е никак лоша. Сенките са по мазни, което прави тяхното нанасяне и разнасяне по клепача много по-лесно. Преливат се с лекота и могат да се наслояват без проблем, държат се много добре и без основа за грим.
Кутийката е компактна, не е особено привлекателна и луксозна, но пък за цената си мисля че получаваме едно доста добро качество. Перфектна палитра за път или пък за вечно препълнената дамска чанта. С продукта има и два апликатора, които не са нищо особено и определено не биха ви свършили кой знае каква работа, но хубавото на този продукт е че се нанася чудесно и с пръсти, така че експериментирайте.


Общо продуктите в кутийката са 3.5гр. Те са с лек сатенен блясък и са чудесни за дните в които искате да изглеждате максимално естествени, но разбира се и в "красивия" си вариант.




Състав: Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Trimethylsiloxysilicate, Nylon-12, Polyethylene, Boron Nitride, Methylparaben, Propylparaben, Silica Dimethyl Silylate, Hydrogenated Polyisobutene (in Shade 382B), Palmitic Acid (in Shade 382B), Triethoxycaprylylsilane (in Shade 384B), Dimethicone/Methicone Copolymer (in Shade 381B). May Contain: Mica, Titanium Dioxide/CI 77891, Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499, Aluminum Powder/CI 77000, Ultramarines/CI 77007, Carmine/CI 75470, Black 2/CI 77266, Ferric Ammonium Ferrocyanide/CI 77510, Blue 1 Lake/CI 42090, Chromium Oxide Greens/CI 77288, Ferric Ferrocyanide/CI 77510, Yellow 5 Lake/CI 19140, Chromium Hydroxide Green/CI 77289.

Палитрата е произведена в Китай, купена е от мен на цена от 7,90лв.
Надявам се съм била полезна ;)

Коментари

  1. Оооо изкушаваш ме! Аз много харесвам Wet'n'wild - имат една неутрална палитра Color Icon Vanity, която е невероятна :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар