PUPA Milano - Palette Ombretti Multiuso

Здравейте, днес ще ви запозная с четворните палитри на PUPA. Това са италианска марка козметични продукти, които попадат да кажем в средния клас козметика, нито са многоооо скъпи, нито пък бих ги нарекла и евтини.



Наскоро се сдобих с тези две палитри и то съвсем случайно, но пък останах приятно изненадана. Серията се води PUPA 4EYES multi-purpose eyeshadow palette - отдавна е на пазара, но пък сега ми попадна, а и самите сенки са чудесни. Лесно се нанасят и разнасят по клепача, не падат частици които после да се чудите как да отстраните ;)! Можете спокойно да ги наслоявате за по интензивен цвят и съответно да опушвате лесно.



Количеството което получавате е 1,5гр за цвят, което общо е 6 гр. продукт за цялата палитра.
В кутийката има и малък бял апликатор за нанасяне на продукта. Опаковката сама по себе си не представлява нищо особено, изчистен дизайн, пластмасова, но това няма значение още повече щом продукта е добър. От вътрешната страна на капачето има и компактно огледало за да ви е подръка когато и да потрябва.
Двете палитри които ще представя са номера 02 и 05.
Съответно палитра 02:

Тази палитра е съставена от много нежни и пастелни цветове, които изглеждат много приятно и естествено. Прекрасни са за лек ежедневен грим, за всички любителки на розовите нюанси. Имат и лек сатенен блясък както се вижда и на снимката.
Палитра 05: 

А тук имаме 3 цвята с блясък, а черния цвят е чудесен мат. Първите два цвята изглеждат сравнително близки, но сребристото определено е доста по наситено. Въпреки това, основните цветове заради които купих тази палитра са златистия и черния цвят, стоят прекрасно. Като цяло с тях може да се импровизира повече. Може да се използва както за по-лек дневен, така и за опушен, по-драматичен вечерен грим.
Съставки:

Цената им е около 36лв за палитра, знам не е малко, но ако подберете подходящите за вас цветове те ще бъдат ваш верен приятел в ежедневните разкрасителни процедури.
Продуктите са купени лично от мен.
Надявам се това ревю ви е било полезно.
Бъдете добри и се обичайте!!!

Коментари