Nuxe Hulie Prodigieuse Dry Oil- нежен аромат и звезден блясък

Многофункционалното сухо олио на Nuxe..нежно, ароматно, прекрасно, а златните частици в него го правят дори още по-перфектен продукт. Знам, има много привърженици, но има защо.






Доста време се колебаех относно покупката на този продукт. Не бях сигурна че наистина ще ми е от полза, но веднага щом го използвах за първи път колебанията ми изчезнаха мигновено. Не искам да звучи прехвалено, но това е един от продуктите които след като пробваш за първи път просто знаеш, че трябва да имаш. Това не значи на всеки един ще допадне, много зависи какви са очакванията ви за продукта. Аз лично, както вече споменах, не очаквах безкрайно много. ДА, има сходни продукти на различни марки, но никоя не ухае така...и не блести така 

:)))



Перфектно е за лятото (въпреки че идва зима ;) ), златните частици допълват с нежен блясък чудесно всяка лятна визия. Омекотява и хидратира кожата, въпреки че е олио, то е сухо олио и не оставя това мазното усещане което всички си представяме. Може би най-ефективно е нанасянето му веднага след душ. Попива бързо, оставя лек аромат и най-хубавото е, че може да го използвате за най-различни неща. А за тези които не желаят блясък, то то се предлага и без златни частици, оставяйки ви само с чудния аромат.


Освен за хидратация и блясък на тяло и лице може да намерите и друго приложение на олиото. След като изсуша косата си, аз лично нанасям от маслото по връхчетата на косата, вместо кристали или други стилизиращи продукти. Така укротявам хвърчащите косъмчета и омекотявам изтощената коса. Друго за което може да ползвате олиото е да хидратирате кожичките около ноктите, какво по прекрасно от нежни женски ръце. Може да сложите няколко капки в своя фон-дьо-тен за да придадете лек блясък и свежест на лицето си.

Подходящо за всеки тип кожа.
Без консерванти.
Без силикон.

Активни съставки по описание от производител: Уникален коктейл от 6 ценни растителни масла (пореч, маслен извлек от жълт кантарион, сладък бадем, камелия, лешник и макадамия)комбинирани с витамин Е за сатенена кожа, копринена коса и общо подобряване на всички нива на стриите. 



Съставки: Isopropyl Isostearate, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Dicaprylyl Ether, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Corylus Avellana Nut Oil/Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Parfum/Fragrance, Tocopherol, Borago Officinale Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinale (Rosemary) Leaf Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool [N1005/D]


Продукта е закупен лично от мен.

Цената му варира, аз го купих на цена от 34 лв. 
Предлага се в аптеките.
Държа да отбележа, че е доста икономично и с малко количество може да постигнете прекрасни резултати!


Коментари