Sephora Radiant Luminizing Drops

Здравейте красавици, днес в разгара на лятото ви споделям малко повече за един от любимците ми този сезон. Това е течния хайлайтър от Sephora. Признавам че когато го видях с бойна стъпка се бях засилила към Sephora, ..но за съжаление бързо сломиха ентусиазма ми когато ми казаха че продукта не се предлага на нашия пазар (поне преди 2 месеца, не се предлагаше). Обаче аз се заинатих и в крайна сметка намерих начин да го получа :) (за щастие приятели успяха да ми го донесат от другия край на света, но това е отделна тема) 




Опаковката: продукта е поставен в пластмасово бурканче чиято капачка е на винт. Тя самата е капкомер който с натискане взема доза от продукта и отново с натискане освобождава продукта. В опаковката намират място 15 мл. продукт. 

Продукта: това е първия такъв /течен/ хайлайтър който имам. До сега някак си ги намирах излишни при наличието на толкова други прахообразни, но не знам защо така ми се прииска да се сдобия с този. Искам да ви кажа че за лятото е чуден. Придава сочен вид на лицето с приятен перлен блясък. Продукта се предлага в 3 цвята. Цвета който аз имам е 02 Starlight luminous pink. Приятно бледо розово което чудесно комбинирам както с прасковен така и с розов руж. В повечето случаи използвам хайлайтъра самостоятелно, но когато искам да получа wow ефект го фиксирам с подобен прахообразен.
Препоръчително е преди употреба добре да разклатите шишенцето. Самия продукт не е съвсем течен като вода. Има малко по-гъста консистенция и това определено го прави по-удобен за употреба. Другия цвят който бих ви препоръчала е 03 Morning Light champagne. Според мен е най-универсалния от трите, но когато аз правих своята поръчка беше изчерпан. 

Цената: цената за брой е 14$, което предвид цената на подобни други продукти на други марки смятам че е много добре. 





Ако пък няма как да си поръчате този хайлайтър, а бихте искали да пробвате нещо подобно - препоръчвам ви подобен продукт от Benefit. Можете да идете до Sephora и да пробвате техните течни хайлайтъри, мисля че също никак не са лоши за такъв тип продукт (или поне с такова впечатление останах от първа проба в магазина).

Надявам се да съм ви била от полза, ако имате нужда от подобен продукт, дайте шанс на този :) Смятам че ще останете доволни!
 Целувки и до скоро красавици!

Ако пък желаете да следите и други подобни публикации от мен, ще се радвам да ме последвате във Facebook: Allexa MakeUp 
а може и в Youtube: AllexaMakeup

❥ ❥ ❥ Allexa Make Up
@allexaaa


Коментари